KARAMANLI'DA MEHTER TAKIMI KURULUYOR

Gündem 30.09.2021 - 10:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

KARAMANLI'DA MEHTER TAKIMI KURULUYOR

KARAMANLI'DA MEHTER TAKIMI KURULUYOR
Karamanlı Belediye Başkanlığı bünyesine mehter takımı kuruluyor.   Karamanlı Belediyesi Mehter Takımı ilk programını 29 Ekim'de yapmaya hazırlanacak. Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu mehter takımı için müracaat bilgilerini paylaştı. Selimoğlu, ''Belediye Başkanlığımızın Bünyesinde MEHTER TAKIMI kurarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda İlk Programımızı yapmak istiyoruz. Katılmak isteyen herkesi Cuma gününe kadar Gençlik ve Spor Müdürümüz Muharrem Erkil’e müracaat etmelerini bekliyoruz. 20- 25 günlük bir program dahilinde akşamları 4 saat eğitim verilecektir. Tüm Kıyafet, Enstrüman ve Kurs Ücretsizdir. Sizleri de aramızda görmek bizleri mutlu edecektir.'' dedi. 
KARAMANLI'DA MEHTER TAKIMI KURULUYOR

Karamanlı Belediye Başkanlığı bünyesine mehter takımı kuruluyor.

 

Karamanlı Belediyesi Mehter Takımı ilk programını 29 Ekim'de yapmaya hazırlanacak.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu mehter takımı için müracaat bilgilerini paylaştı. Selimoğlu, ''Belediye Başkanlığımızın Bünyesinde MEHTER TAKIMI kurarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda İlk Programımızı yapmak istiyoruz. Katılmak isteyen herkesi Cuma gününe kadar Gençlik ve Spor Müdürümüz Muharrem Erkil’e müracaat etmelerini bekliyoruz. 20- 25 günlük bir program dahilinde akşamları 4 saat eğitim verilecektir. Tüm Kıyafet, Enstrüman ve Kurs Ücretsizdir. Sizleri de aramızda görmek bizleri mutlu edecektir.'' dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.