KAN DONDURAN İKİLİ CİNAYET

Asayiş 22.06.2016 - 14:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KAN DONDURAN İKİLİ CİNAYET

Tartıştığı kayınbiraderi ve arkadaşının uyurken boğazını kesti!
Tartıştığı kayınbiraderi ve arkadaşını uyurken boğazını kesti... Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde bir serada çalışan Afgan uyruklu Baz Mehmet T., tartıştığı kayınbiraderi Ferdi Namazi ile arkadaşı Ferhat Özbek'in römorkta uyurken boğazını bıçakla kesti. Namazi ölürken Özbek ağır yaralandı. Kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı. Kumluca'ya bağlı Sarıcasu Mahallesi'nde bir serada çalışan ve bir süreden bu yana eşine şiddet uygulayan Afgan uyruklu Baz Mehmet T. ile birlikte çalıştığı kayınbiraderi Ferdi Namazi ve arkadaşı Ferhat Özbek arasında tartışma çıktı. Tartışma yatıştırılırken, Baz Mehmet T. sabaha karşı sera yakınlarındaki traktör römorkunda uyuyan Ferdi Namazi ile Ferhat Özbek'in boğazını bıçakla kesti. Sesler üzerine uyanan sera sahibi durumu jandarmaya bildirirken, Baz Mehmet T. kaçtı. İhbar üzrine sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan Ferdi Namazi hastaneye götürülürken öldü. Ağır yaralı Ferhat Özbek ise, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ferdi Namazi'nin cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna konuldu. Firari Baz Mehmet T.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Tartıştığı kayınbiraderi ve arkadaşının uyurken boğazını kesti!

Tartıştığı kayınbiraderi ve arkadaşını uyurken boğazını kesti... Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde bir serada çalışan Afgan uyruklu Baz Mehmet T., tartıştığı kayınbiraderi Ferdi Namazi ile arkadaşı Ferhat Özbek'in römorkta uyurken boğazını bıçakla kesti. Namazi ölürken Özbek ağır yaralandı. Kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kumluca'ya bağlı Sarıcasu Mahallesi'nde bir serada çalışan ve bir süreden bu yana eşine şiddet uygulayan Afgan uyruklu Baz Mehmet T. ile birlikte çalıştığı kayınbiraderi Ferdi Namazi ve arkadaşı Ferhat Özbek arasında tartışma çıktı. Tartışma yatıştırılırken, Baz Mehmet T. sabaha karşı sera yakınlarındaki traktör römorkunda uyuyan Ferdi Namazi ile Ferhat Özbek'in boğazını bıçakla kesti. Sesler üzerine uyanan sera sahibi durumu jandarmaya bildirirken, Baz Mehmet T. kaçtı.

İhbar üzrine sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan Ferdi Namazi hastaneye götürülürken öldü. Ağır yaralı Ferhat Özbek ise, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ferdi Namazi'nin cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna konuldu. Firari Baz Mehmet T.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.