KIZILKAYA'DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

Gündem 20.05.2021 - 09:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KIZILKAYA'DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

KIZILKAYA'DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
Koronavirüs nedeniyle coşku dolu görüntülere sahne olamayan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda gerçekleştiren konvoy ile kutlamalar gençlerin ayağına gitti.   Burdur'un Bucak İlçesi Kızılkaya Köyünde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 19 Mayıs gençlik konvoyu düzenlendi. Korona virüs nedeniyle coşku dolu kutlamalara sahne olamayan 19 Mayıs kutlamaları, gençlerin ayağına gitti. Gençlik konvoyu, cadde cadde, sokak sokak gezerek bayram coşkusunu yaşattı. Konvoyda marşlar ve şarkılar eşliğinde jandarma ve polis ekiplerinin sirenleri sokakları adeta şenlendirdi. Gençlik konvoyuna; evlerinin önünden, köy halkı eşlik etti.   Kızılkaya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; " 19 Mayıs 1919'un 102. Yıldönümünde Millî Mücadelemizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bütün istiklal kahramanlarımızı ve bu milletin bağımsızlığı için mücadele eden aziz şehitlerimizi rahmetle anarken, Samsun'da doğan güneşin içimizi hala ısıtmaya devam ettiğini bugün Beldemizde de htik. 19 Mayıs kortejimizle birlikte tüm Beldemizi coşkuyla dolaşarak, gençlerimize ve çocuklarımıza hediyelerini verdik, Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı bu yıl da böyle kutladık. Pandeminin olmadığı, coşku ve heyecan dolu Bayramlara kavuşmamız dileğiyle." denildi.  
KIZILKAYA'DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

Koronavirüs nedeniyle coşku dolu görüntülere sahne olamayan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda gerçekleştiren konvoy ile kutlamalar gençlerin ayağına gitti.

 

Burdur'un Bucak İlçesi Kızılkaya Köyünde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 19 Mayıs gençlik konvoyu düzenlendi. Korona virüs nedeniyle coşku dolu kutlamalara sahne olamayan 19 Mayıs kutlamaları, gençlerin ayağına gitti. Gençlik konvoyu, cadde cadde, sokak sokak gezerek bayram coşkusunu yaşattı. Konvoyda marşlar ve şarkılar eşliğinde jandarma ve polis ekiplerinin sirenleri sokakları adeta şenlendirdi. Gençlik konvoyuna; evlerinin önünden, köy halkı eşlik etti.

 

Kızılkaya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; "

19 Mayıs 1919'un 102. Yıldönümünde Millî Mücadelemizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bütün istiklal kahramanlarımızı ve bu milletin bağımsızlığı için mücadele eden aziz şehitlerimizi rahmetle anarken, Samsun'da doğan güneşin içimizi hala ısıtmaya devam ettiğini bugün Beldemizde de htik. 19 Mayıs kortejimizle birlikte tüm Beldemizi coşkuyla dolaşarak, gençlerimize ve çocuklarımıza hediyelerini verdik, Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı bu yıl da böyle kutladık.

Pandeminin olmadığı, coşku ve heyecan dolu Bayramlara kavuşmamız dileğiyle." denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.