JANDARMA EKİPLERİ 19 PARÇA TARİHİ ESER ELE GEÇİRDİ

Asayiş 23.01.2021 - 08:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

JANDARMA EKİPLERİ 19 PARÇA TARİHİ ESER ELE GEÇİRDİ

1 adet bakır mumluk, 17 adet sikke ve 1 adet yüzük toplam (19) parça eser ele geçirildi...
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde kültür ve tabiat varlıklarının korunmasına yönelik yürütülen çalışmalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.   Bu kapsamda Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Yeşilova Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen çalışmada, O.G. isimli şahsın elinde bulunan tarihi eserleri satacağı bilgisi alınmıştır.   Elde edilen bilgiler doğrultusunda yapılan araştırma ve çalışmada Burdur ili, Yeşilova ilçesi, Salda köyünde Adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda O.G. isimli şüpheli şahsın evinde arama yapılmıştır. Yapılan aramada sonucunda, (1) adet bakır mumluk, (17) adet sikke ve (1) adet yüzük toplam (19) parça eser ele geçirilmiştir.    Gözaltına alınan O.G. isimli şüpheli Yeşilova Cumhuriyet Savcısının kararı ile alınan ifadesine müteakip serbest bırakılmıştır.
1 adet bakır mumluk, 17 adet sikke ve 1 adet yüzük toplam (19) parça eser ele geçirildi...

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde kültür ve tabiat varlıklarının korunmasına yönelik yürütülen çalışmalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.

 

Bu kapsamda Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Yeşilova Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen çalışmada, O.G. isimli şahsın elinde bulunan tarihi eserleri satacağı bilgisi alınmıştır.

 

Elde edilen bilgiler doğrultusunda yapılan araştırma ve çalışmada Burdur ili, Yeşilova ilçesi, Salda köyünde Adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda O.G. isimli şüpheli şahsın evinde arama yapılmıştır.

Yapılan aramada sonucunda, (1) adet bakır mumluk, (17) adet sikke ve (1) adet yüzük toplam (19) parça eser ele geçirilmiştir. 

 

Gözaltına alınan O.G. isimli şüpheli Yeşilova Cumhuriyet Savcısının kararı ile alınan ifadesine müteakip serbest bırakılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.