Ispartalı Öğrencilere Orman Sevgisi Aşılanacak

Kültür 04.03.2014 - 19:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Ispartalı Öğrencilere Orman Sevgisi Aşılanacak

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü, öğrencilere orman sevgisi aşılamak için proje başlattı.
Isparta Orman Bölge Müdürlüğü'nün, öğrencilere orman sevgisi aşılamak için proje başlattığı bildirildi.   Isparta Orman Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci, gazetecilere yaptığı açıklamada, halkın ağaç ve orman sevgisini arttırmak, var olan orman ve çevre koruma duyarlılığını geliştirmek için çalışmalar yaptıklarını söyledi.   Bu çalışmalar kapsamında ilköğretim öğrencilerine yönelik başlattıkları projeyle, eğitim-öğretim dönemi sonuna kadar her işletme şefliği kapsamında, en az beş okula gidilmek suretiyle sunum yapacaklarını belirten Değirmenci, projenin ilk aşamasında 380 öğrenciye ulaştıklarını ifade etti.   Değirmenci, projeye ek olarak orman köylerini ziyaret ederek bilgilendirmelerde bulunacaklarını ve fidan dağıtımı yapacaklarını kaydetti.
Isparta Orman Bölge Müdürlüğü, öğrencilere orman sevgisi aşılamak için proje başlattı.
Isparta Orman Bölge Müdürlüğü'nün, öğrencilere orman sevgisi aşılamak için proje başlattığı bildirildi.
 
Isparta Orman Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci, gazetecilere yaptığı açıklamada, halkın ağaç ve orman sevgisini arttırmak, var olan orman ve çevre koruma duyarlılığını geliştirmek için çalışmalar yaptıklarını söyledi.
 
Bu çalışmalar kapsamında ilköğretim öğrencilerine yönelik başlattıkları projeyle, eğitim-öğretim dönemi sonuna kadar her işletme şefliği kapsamında, en az beş okula gidilmek suretiyle sunum yapacaklarını belirten Değirmenci, projenin ilk aşamasında 380 öğrenciye ulaştıklarını ifade etti.
 
Değirmenci, projeye ek olarak orman köylerini ziyaret ederek bilgilendirmelerde bulunacaklarını ve fidan dağıtımı yapacaklarını kaydetti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.