İŞKUR İŞ ARAYAN 60 ENGELLİ VATANDAŞI İŞVERENLER İLE BULUŞTURDU

Gündem 04.08.2021 - 16:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İŞKUR İŞ ARAYAN 60 ENGELLİ VATANDAŞI İŞVERENLER İLE BULUŞTURDU

İŞKUR İŞ ARAYAN 60 ENGELLİ VATANDAŞI İŞVERENLER İLE BULUŞTURDU
Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü olarak, iş arayan engelli vatandaşlar ile engelli açığı olan işverenlerin buluşması gerçekleştirildi.   Yoğun ilginin olduğu toplantıya 60 engelli vatandaşımız katılım sağladı. İstihdam buluşması sayesinde farklı bölgelerde bulunan işverenleri ziyaret ederek iş görüşmesi yapmak yerine İŞKUR İl Müdürlüğü binasında aynı anda birçok işveren ile görüşme şansı yakaladılar. Engelli açığı olan işveren yetkilileri ve engelli vatandaşlar İŞKUR’un sunmuş olduğu bu hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. İŞKUR İl Müdürü Akalın, istihdam odaklı bu tür toplantıları her ay yapacaklarını ve işverenler ile engelli vatandaşlarımızı bir araya getirmeye devam edeceklerini belirtti.
İŞKUR İŞ ARAYAN 60 ENGELLİ VATANDAŞI İŞVERENLER İLE BULUŞTURDU

Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü olarak, iş arayan engelli vatandaşlar ile engelli açığı olan işverenlerin buluşması gerçekleştirildi.

 

Yoğun ilginin olduğu toplantıya 60 engelli vatandaşımız katılım sağladı. İstihdam buluşması sayesinde farklı bölgelerde bulunan işverenleri ziyaret ederek iş görüşmesi yapmak yerine İŞKUR İl Müdürlüğü binasında aynı anda birçok işveren ile görüşme şansı yakaladılar.

Engelli açığı olan işveren yetkilileri ve engelli vatandaşlar İŞKUR’un sunmuş olduğu bu hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. İŞKUR İl Müdürü Akalın, istihdam odaklı bu tür toplantıları her ay yapacaklarını ve işverenler ile engelli vatandaşlarımızı bir araya getirmeye devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.