İŞKUR İLE ŞOK ARASINDA15 KİŞİLİK İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI

Gündem 26.03.2021 - 14:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İŞKUR İLE ŞOK ARASINDA15 KİŞİLİK İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI

İstihdam Garantili İşbaşı Eğitim Protokolü ile 15 kişi "Market Elemanı" mesleğinde çalışacak.
Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Burdur ŞOK Marketler Ticaret A.Ş. arasında imzalanan protokol ile 15 kişi İşbaşı Eğitim Programı kapsamında şubelerde işe başlayacak.     İstihdam Garantili İşbaşı Eğitim Protokolü ile 15 kişi "Market Elemanı" mesleğinde çalışacak.  İŞKUR olarak, katılımcıya günlük 108,68 TL cep harçlığı, iş kazası ve meslek hastalığı sigorta primi ile genel sağlık sigortası prim giderleri ödenmekte olduğunu belirten İl Müdürü Yunus Emre Akalın, İstihdam Garantili İşbaşı Eğitim Protokolü ile 10 vatandaşımız "Market Elamanı" mesleğinde 25 Mart da işe başladıklarını söyledi.  İŞKUR İl Müdürü Akalın, "Yapacağımız 15 kişilik istihdamla işsizlerin iş sahibi olması ve iş hayatına girişleri bizleri mutlu etmektedir. Yaptığımız piyasa araştırması ve işyeri ziyaretleri ile program ve projelerimiz tanıtılıp, istihdama olan katkımız devam edecektir" dedi.   
İstihdam Garantili İşbaşı Eğitim Protokolü ile 15 kişi "Market Elemanı" mesleğinde çalışacak.

Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Burdur ŞOK Marketler Ticaret A.Ş. arasında imzalanan protokol ile 15 kişi İşbaşı Eğitim Programı kapsamında şubelerde işe başlayacak.

 

 

İstihdam Garantili İşbaşı Eğitim Protokolü ile 15 kişi "Market Elemanı" mesleğinde çalışacak. 

İŞKUR olarak, katılımcıya günlük 108,68 TL cep harçlığı, iş kazası ve meslek hastalığı sigorta primi ile genel sağlık sigortası prim giderleri ödenmekte olduğunu belirten İl Müdürü Yunus Emre Akalın, İstihdam Garantili İşbaşı Eğitim Protokolü ile 10 vatandaşımız "Market Elamanı" mesleğinde 25 Mart da işe başladıklarını söyledi. 

İŞKUR İl Müdürü Akalın, "Yapacağımız 15 kişilik istihdamla işsizlerin iş sahibi olması ve iş hayatına girişleri bizleri mutlu etmektedir.

Yaptığımız piyasa araştırması ve işyeri ziyaretleri ile program ve projelerimiz tanıtılıp, istihdama olan katkımız devam edecektir" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.