İmar planları iptal edilen mahallenin sakinlerinden tepki

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 14.07.2021 - 08:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İmar planları iptal edilen mahallenin sakinlerinden tepki

İmar planları iptal edilen mahallenin sakinlerinden tepki
 Antalya'da Kırcami Mahallesi sakinlerinden oluşan bir grup, yaklaşık 40 yıldır imar sorunlarının çözülmediği ve hazırlanan planların mahkemece iptal edilmesine tepki gösterdi. Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarında toplanan grup adına konuşan Hüseyin Oğuz, bundan sonra Kırcami'nin alet edilmesine müsaade etmeyeceklerini söyledi. Siyaset üstü bir olay olan Kırcami imar planlarından herkesin elini çekmesini istediklerini aktaran Oğuz, "Vatandaş ciddi manada mağdur. Vatandaşla artık oyun oynamayın. Vatandaş ciddi manada sıkıldı. Kırcami halkı, artık nefes almak istiyor." dedi. Sevgi Tatar Dündar da tapulu yerlerine imar istediklerini kaydetti. Tamer Şenol ise yaklaşık 40 yıldır imar beklediklerini belirterek, "Bugün dağlardan, bayırlardan imar geçerken, arkadaşlar gözlerine bant çekiyorlar." ifadesini kullandı. Açıklamanın ardından yürüyüşe geçen grup, Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e hitaben "Başkan uyuma Kırcami'ye sahip çık" sloganı attı. Grup daha sonra dağıldı.
İmar planları iptal edilen mahallenin sakinlerinden tepki

 Antalya'da Kırcami Mahallesi sakinlerinden oluşan bir grup, yaklaşık 40 yıldır imar sorunlarının çözülmediği ve hazırlanan planların mahkemece iptal edilmesine tepki gösterdi.

Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarında toplanan grup adına konuşan Hüseyin Oğuz, bundan sonra Kırcami'nin alet edilmesine müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Siyaset üstü bir olay olan Kırcami imar planlarından herkesin elini çekmesini istediklerini aktaran Oğuz, "Vatandaş ciddi manada mağdur. Vatandaşla artık oyun oynamayın. Vatandaş ciddi manada sıkıldı. Kırcami halkı, artık nefes almak istiyor." dedi.

Sevgi Tatar Dündar da tapulu yerlerine imar istediklerini kaydetti.

Tamer Şenol ise yaklaşık 40 yıldır imar beklediklerini belirterek, "Bugün dağlardan, bayırlardan imar geçerken, arkadaşlar gözlerine bant çekiyorlar." ifadesini kullandı.

Açıklamanın ardından yürüyüşe geçen grup, Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e hitaben "Başkan uyuma Kırcami'ye sahip çık" sloganı attı.

Grup daha sonra dağıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.