İLAÇ FİYATLARINA ZAM GELİYOR

Gündem 15.06.2022 - 10:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

İLAÇ FİYATLARINA ZAM GELİYOR

İlaç fiyatlarına zam geliyor! Ankara Eczacı Odası Başkanı duyurdu
Yüksek enflasyon ve kurdaki artış nedeniyle a'dan z'ye neredeyse her şeye zam gelirken bir kötü haber de sağlık sektöründen geldi.   Pandeminin etkisi ve ekonomideki sıkıntılı süreç nedeniyle ezcanelerin sıkıntıya girdiğini belirten Ankara Eczacı Odası Başkanı Taner Ercanlı ilaç fiyatlarına zam beklediklerini açıkladı. Ercanlı yaptığı açıklamada, "Sağlık Bakanlığı’nın ilaçta fiyat artışı talebinin olduğu bilgisini aldık. Artış oranı yüzde 20’nin üzerinde de olabilir’’ dedi.  
İlaç fiyatlarına zam geliyor! Ankara Eczacı Odası Başkanı duyurdu

Yüksek enflasyon ve kurdaki artış nedeniyle a'dan z'ye neredeyse her şeye zam gelirken bir kötü haber de sağlık sektöründen geldi.

 

Pandeminin etkisi ve ekonomideki sıkıntılı süreç nedeniyle ezcanelerin sıkıntıya girdiğini belirten Ankara Eczacı Odası Başkanı Taner Ercanlı ilaç fiyatlarına zam beklediklerini açıkladı.

Ercanlı yaptığı açıklamada, "Sağlık Bakanlığı’nın ilaçta fiyat artışı talebinin olduğu bilgisini aldık. Artış oranı yüzde 20’nin üzerinde de olabilir’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.