İl Başkanı İzzet Akbulut’tan “Şeffaf Belediyecilik” dersi

Siyaset 28.06.2019 - 17:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İl Başkanı İzzet Akbulut’tan “Şeffaf Belediyecilik” dersi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İzzet AKBULUT Ak Partinin söylemlerine kayıtsız kalmadı.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İzzet AKBULUT Ak Partinin söylemlerine kayıtsız kalmadı. Geçtiğimiz günlerde AK Partili bazı yöneticiler tarafından sosyal medyada ele alınan ve Ak Parti Belediye Meclis üyelerinin “Belediye şirketleri tarafımızdan denetlensin” önergesini, Cumhuriyet Halk Partili meclis üyelerinin reddetmesi üzerine konuyu ele alan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Sayın İzzet AKBULUT kayıtsız kalmadı. Akbulut sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada: “2014 de Belediyeyi teslim aldığımızda Belediyeye ait Şirketlerde ki kayıp 5.5 Trilyonun hesabını veremeyenler bugün Şeffaf belediyecilikten söz eder olmuşlar. Merak etmeyin bizim belediyecilik anlayışımız da her şey şeffaf, yasalara uygun, hesap verilebilir durumdadır. Şirket yöneticilerimizin aldıkları huzur hakkı yasaya uygundur, ama şirket kasasını belgesiz boşaltanlar bunu kavrayamamaktadırlar. Belediyemiz şirketleri her yıl düzenli olarak denetimlerden geçmekte ve çok şükür ki görevi devir aldığımız 2014 yılından bu yana Burdur halkının yüzünü yere eğdirecek hiçbir usulsüzlükle, bir suçlama ile karşı karşıya kalmamışlardır. Ülke genelindeki AKP belediyelerinin de aynı şeffaflıkta olduğu günleri görmek dileğiyle tüm kamuoyuna saygılarımı sunarım” dedi.  
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İzzet AKBULUT Ak Partinin söylemlerine kayıtsız kalmadı.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İzzet AKBULUT Ak Partinin söylemlerine kayıtsız kalmadı.

Geçtiğimiz günlerde AK Partili bazı yöneticiler tarafından sosyal medyada ele alınan ve Ak Parti Belediye Meclis üyelerinin “Belediye şirketleri tarafımızdan denetlensin” önergesini, Cumhuriyet Halk Partili meclis üyelerinin reddetmesi üzerine konuyu ele alan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Sayın İzzet AKBULUT kayıtsız kalmadı. Akbulut sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada:

“2014 de Belediyeyi teslim aldığımızda Belediyeye ait Şirketlerde ki kayıp 5.5 Trilyonun hesabını veremeyenler bugün Şeffaf belediyecilikten söz eder olmuşlar. Merak etmeyin bizim belediyecilik anlayışımız da her şey şeffaf, yasalara uygun, hesap verilebilir durumdadır. Şirket yöneticilerimizin aldıkları huzur hakkı yasaya uygundur, ama şirket kasasını belgesiz boşaltanlar bunu kavrayamamaktadırlar. Belediyemiz şirketleri her yıl düzenli olarak denetimlerden geçmekte ve çok şükür ki görevi devir aldığımız 2014 yılından bu yana Burdur halkının yüzünü yere eğdirecek hiçbir usulsüzlükle, bir suçlama ile karşı karşıya kalmamışlardır. Ülke genelindeki AKP belediyelerinin de aynı şeffaflıkta olduğu günleri görmek dileğiyle tüm kamuoyuna saygılarımı sunarım” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.