İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN YENİ KORONAVİRÜS GENELGESİ

Gündem 29.04.2021 - 13:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN YENİ KORONAVİRÜS GENELGESİ

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN YENİ KORONAVİRÜS GENELGESİ
İçişleri Bakanlığınca valiliklere "Görev Belgesi Düzenleme" konulu genelge gönderildi.   Buna göre muafiyet kapsamındakiler e-başvuru sistemi üzerinden "görev belgesi" başvurusunda bulunabilecek. Genelgeye göre bugünden itibaren muafiyet kapsamında bulunan iş yeri, fabrika ve imalathane çalışanları, İçişleri Bakanlığı e-başvuru sistemi üzerinden "görev belgesi" başvurusunda bulunabilecek. Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli kamu personeli için yetkili yönetici tarafından "Kamu Personeli Görev Bildirim Belgesi" düzenlenecek.
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN YENİ KORONAVİRÜS GENELGESİ

İçişleri Bakanlığınca valiliklere "Görev Belgesi Düzenleme" konulu genelge gönderildi.

 

Buna göre muafiyet kapsamındakiler e-başvuru sistemi üzerinden "görev belgesi" başvurusunda bulunabilecek.

Genelgeye göre bugünden itibaren muafiyet kapsamında bulunan iş yeri, fabrika ve imalathane çalışanları, İçişleri Bakanlığı e-başvuru sistemi üzerinden "görev belgesi" başvurusunda bulunabilecek. Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli kamu personeli için yetkili yönetici tarafından "Kamu Personeli Görev Bildirim Belgesi" düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.