HİJYEN FİLOSU İŞ BAŞINDA

Gündem 19.04.2021 - 09:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

HİJYEN FİLOSU İŞ BAŞINDA

Koronavirüs Salgınına Karşı Halk Sağlığı İçin Yoğun Mesai Harcıyorlar…
Burdur Belediyesi, il genelinde 7/24 devam ettirdiği dezenfeksiyon çalışmalarıyla koronavirüs salgınına karşı halk sağlığı için yoğun mesai harcıyor.      Haftanın her günü yoğun mesai harcayan ekipler, resmî kurumlar, ibadethaneler, meydanlar, cadde ve sokaklar, sağlık merkezleri, pazar alanları, gibi vatandaşların yoğun faaliyet içerisinde bulunduğu alanları dezenfekte ederek hijyen kalitesini arttırıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Hijyen filomuz 7/24 iş başında. Ekiplerimiz Sokağa çıkma kısıtlamasında da vatandaşlarımızın sağlığı için özveri, emek ve titizlikle dezenfeksiyon ile temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Biz gerekli tedbirleri alırken, vatandaşlarımızdan da tek isteğimiz gerekmedikçe evlerinden çıkmamaları ve kurallar uyarak hem kendilerini hem sevdiklerini korumaları. İnşallah bizlerin çalışması ve vatandaşlarımızın da kurallara uyması ile birlikte bu salgını en kısa sürede atlatacağız” dedi.    
Koronavirüs Salgınına Karşı Halk Sağlığı İçin Yoğun Mesai Harcıyorlar…

Burdur Belediyesi, il genelinde 7/24 devam ettirdiği dezenfeksiyon çalışmalarıyla koronavirüs salgınına karşı halk sağlığı için yoğun mesai harcıyor. 

 

 

Haftanın her günü yoğun mesai harcayan ekipler, resmî kurumlar, ibadethaneler, meydanlar, cadde ve sokaklar, sağlık merkezleri, pazar alanları, gibi vatandaşların yoğun faaliyet içerisinde bulunduğu alanları dezenfekte ederek hijyen kalitesini arttırıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Hijyen filomuz 7/24 iş başında. Ekiplerimiz Sokağa çıkma kısıtlamasında da vatandaşlarımızın sağlığı için özveri, emek ve titizlikle dezenfeksiyon ile temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Biz gerekli tedbirleri alırken, vatandaşlarımızdan da tek isteğimiz gerekmedikçe evlerinden çıkmamaları ve kurallar uyarak hem kendilerini hem sevdiklerini korumaları. İnşallah bizlerin çalışması ve vatandaşlarımızın da kurallara uyması ile birlikte bu salgını en kısa sürede atlatacağız” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.