GÜVENLİK GÜÇLERİ HUZUR VE EMNİYET UYGULAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

Asayiş 24.01.2021 - 13:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

GÜVENLİK GÜÇLERİ HUZUR VE EMNİYET UYGULAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

BURDUR’DA GÜVENLİK GÜÇLERİ HUZUR VE EMNİYET UYGULAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimizde huzur ve güven ortamının tesisi vatandaşlarımızın mal ve can güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.     Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 22.01. 2021 günü İlimiz genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan Türkiye Güven Huzur Uygulaması yapılmıştır.   Yapılan Uygulamada: 2132 şahıs sorgulanmış 245 işyeri 1082 araç 118 park bahçe meydan ve metruk bina kontrol edilmiş Çeşitli suçlardan aranan 4 şahıs yakalanmış 1 şahıs tutuklanarak ceza evine teslim edilirken 3 şahıs işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştır. Sokağa çıkma yasağını ihlal eden 2 şahsa İdari Para Cezası uygulanmış 113 araca ise Karayolları Trafik Kanununun ilgili maddelerinden Trafik İdari Para Cezası uygulanarak 21 araç trafikten men edilmiştir.    
BURDUR’DA GÜVENLİK GÜÇLERİ HUZUR VE EMNİYET UYGULAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimizde huzur ve güven ortamının tesisi vatandaşlarımızın mal ve can güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

 

 

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 22.01. 2021 günü İlimiz genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan Türkiye Güven Huzur Uygulaması yapılmıştır.

 

Yapılan Uygulamada:

2132 şahıs sorgulanmış

245 işyeri

1082 araç

118 park bahçe meydan ve metruk bina kontrol edilmiş

Çeşitli suçlardan aranan 4 şahıs yakalanmış 1 şahıs tutuklanarak ceza evine teslim edilirken 3 şahıs işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştır.

Sokağa çıkma yasağını ihlal eden 2 şahsa İdari Para Cezası uygulanmış

113 araca ise Karayolları Trafik Kanununun ilgili maddelerinden Trafik İdari Para Cezası uygulanarak 21 araç trafikten men edilmiştir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.