GÜN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Gündem 29.08.2021 - 20:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

GÜN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

GÜN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
İş adamı Mustafa Gün'ün yeğeni    ve Ali Gün'ün oğlu Hamdi İbrahim Gün'ün sünnet düğünü siyasi partilileri ve güreş camiasını bir araya getirdi. Burdur'un Yarışlı köyünde yapılan Sünnet düğününe Akdeniz Bölgesinden çok sayıda güreş sporu ile ilgilenen sporcular, siyasi parti temsilcileri ve iş adamları katıldı.  Yemek ikramından sonra Isparta mehtaran takımının sunumu ile başlayan gece Arzu Gök, Tunan Denen, Erdal Ateş ve Gökhan Akpınar gibi sanatçıların katılımı ile misafirlere eğlenceli saatler yaşatıldı.  Ayrıca çocukların eğlencesi de düşünülerek palyaço gösterileri düzenlendi.       
GÜN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

İş adamı Mustafa Gün'ün yeğeni    ve Ali Gün'ün oğlu Hamdi İbrahim Gün'ün sünnet düğünü siyasi partilileri ve güreş camiasını bir araya getirdi.



Burdur'un Yarışlı köyünde yapılan Sünnet düğününe Akdeniz Bölgesinden çok sayıda güreş sporu ile ilgilenen sporcular, siyasi parti temsilcileri ve iş adamları katıldı. 


Yemek ikramından sonra Isparta mehtaran takımının sunumu ile başlayan gece Arzu Gök, Tunan Denen, Erdal Ateş ve Gökhan Akpınar gibi sanatçıların katılımı ile misafirlere eğlenceli saatler yaşatıldı. 
Ayrıca çocukların eğlencesi de düşünülerek palyaço gösterileri düzenlendi. 
 

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.