GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Çocuk (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2014 - 13:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Pediatrik Kemik İliği Nakli Bölümü’nde tedavi gören ve yeniden sağlığına kavuşan çocukların yanı sıra Finike Talasemi Derneği’nin de katılımıyla 7 Mehmet Restoran’da yemek düzenlendi.
Kendileri için özel hazırlanan menü eşliğinde lezzetli tatları tadan çocuklar, eğlenceli aktivitelerle de eğlenceli anlar yaşadı. Organizasyona; Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Pediatrik Kemik İliği Nakli Bölümü Başkanı Prof. Dr. Akif Yeşilipek’in yanı sıra Finike Talasemi Derneği Başkanı Erkan Çöküş, Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Pediatrik Kemik İliği Bölümü çalışanları ve aileler katıldı.Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Pediatrik Kemik İliği Nakli Bölümü Başkanı Prof. Dr. Akif Yeşilipek, “Medical Park Antalya Hastanesi Çocuk Hematoloji, Onkoloji ve Çocuk Kemik İliği Bölümü’nde tedavi gören hastalarımıza düzenlenen bu yemek için ilgililere çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız için farklı bir ortamda bir arada olma fırsatımız oldu. Bu tip sosyal aktiviteler, yoğun tedavi gören hastalarımız adına önemli moral kaynağı olmaktadır” diye konuştu.
Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Pediatrik Kemik İliği Nakli Bölümü’nde tedavi gören ve yeniden sağlığına kavuşan çocukların yanı sıra Finike Talasemi Derneği’nin de katılımıyla 7 Mehmet Restoran’da yemek düzenlendi.

Kendileri için özel hazırlanan menü eşliğinde lezzetli tatları tadan çocuklar, eğlenceli aktivitelerle de eğlenceli anlar yaşadı. Organizasyona; Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Pediatrik Kemik İliği Nakli Bölümü Başkanı Prof. Dr. Akif Yeşilipek’in yanı sıra Finike Talasemi Derneği Başkanı Erkan Çöküş, Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Pediatrik Kemik İliği Bölümü çalışanları ve aileler katıldı.
Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Pediatrik Kemik İliği Nakli Bölümü Başkanı Prof. Dr. Akif Yeşilipek, “Medical Park Antalya Hastanesi Çocuk Hematoloji, Onkoloji ve Çocuk Kemik İliği Bölümü’nde tedavi gören hastalarımıza düzenlenen bu yemek için ilgililere çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız için farklı bir ortamda bir arada olma fırsatımız oldu. Bu tip sosyal aktiviteler, yoğun tedavi gören hastalarımız adına önemli moral kaynağı olmaktadır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.