Gölhisar'da öğretmenlerden oluşan koro konser verdi

Sanat (AA) - Anadolu Ajansı | 18.06.2022 - 10:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

Gölhisar'da öğretmenlerden oluşan koro konser verdi

Gölhisar'da öğretmenlerden oluşan koro konser verdi
Burdur'un Gölhisar ilçesinde kurulan öğretmenler korosu çeşitli yörelere ait Türk Halk Müziği şarkılarını seslendirdi. Gölhisar Kaymakamlığının organizasyonuyla, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli öğretmenlerden oluşturulan koro, Cumhuriyet Meydanı'nda konser verdi. Burdur Vali Yardımcısı İbrahim Özkan, etkinlikte yaptığı açıklamada, öğretmenlerin profesyonel bir çalışma örneği sergilediklerini belirterek, koronun çeşitli yörelerin birbirinden güzel eserlerini seslendirdiğini söyledi. Kaymakam Ulusoy da AA muhabirine, aylardır öğretmenlerle bu koronun oluşması için çalıştıklarını anlattı. Amatör ruhla bir araya gelen koronun büyük emekler vererek çalıştıkları türküleri profesyonelleri aratmadan seslendirdiklerini belirten Ulusoy, "Tüm ekibe bu özverilerinden ve müzik dinletisinden dolayı teşekkür ederim." diye konuştu. Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş da emeği geçenleri tebrik etti. Toplu fotoğraf çekiminin ardından etkinlik sona erdi. Müzikseverlerin ilgi gösterdiği etkinliğe, Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan da katıldı.
Gölhisar'da öğretmenlerden oluşan koro konser verdi

Burdur'un Gölhisar ilçesinde kurulan öğretmenler korosu çeşitli yörelere ait Türk Halk Müziği şarkılarını seslendirdi.

Gölhisar Kaymakamlığının organizasyonuyla, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli öğretmenlerden oluşturulan koro, Cumhuriyet Meydanı'nda konser verdi.

Burdur Vali Yardımcısı İbrahim Özkan, etkinlikte yaptığı açıklamada, öğretmenlerin profesyonel bir çalışma örneği sergilediklerini belirterek, koronun çeşitli yörelerin birbirinden güzel eserlerini seslendirdiğini söyledi.

Kaymakam Ulusoy da AA muhabirine, aylardır öğretmenlerle bu koronun oluşması için çalıştıklarını anlattı.

Amatör ruhla bir araya gelen koronun büyük emekler vererek çalıştıkları türküleri profesyonelleri aratmadan seslendirdiklerini belirten Ulusoy, "Tüm ekibe bu özverilerinden ve müzik dinletisinden dolayı teşekkür ederim." diye konuştu.

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş da emeği geçenleri tebrik etti.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından etkinlik sona erdi.

Müzikseverlerin ilgi gösterdiği etkinliğe, Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.