GENÇ KIZI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Asayiş 17.03.2021 - 14:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

GENÇ KIZI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Bucak İlçesi Yunus Emre Parkında öldürdü...
Burdur'un Bucak İlçesi'nde küçük kız çocuğu bıçaklanarak öldürüldü.   Olay, 17 Mart Çarşamba Günü saat 13:00 sularında Bucak İlçesi Yunus Emre Parkında meydana geldi.   Elde edilen bilgilere göre, 19 yaşındaki E.Y ile 17 yaşındaki G.B arasında başlayan tartışma büyüdü. Genç çocuk genç kızı bıçaklayarak öldürdü. Genç kız olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine 112 Acil Servis Ekipleri ve emniyet ekipleri sevk edildi. 112 Acil Servis Ekiplerinin, genç kızın hayatını kaybettiğini belirlemesi üzerine otopsi için gönderileceği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.    
Bucak İlçesi Yunus Emre Parkında öldürdü...

Burdur'un Bucak İlçesi'nde küçük kız çocuğu bıçaklanarak öldürüldü.

 

Olay, 17 Mart Çarşamba Günü saat 13:00 sularında Bucak İlçesi Yunus Emre Parkında meydana geldi.

 

Elde edilen bilgilere göre, 19 yaşındaki E.Y ile 17 yaşındaki G.B arasında başlayan tartışma büyüdü. Genç çocuk genç kızı bıçaklayarak öldürdü. Genç kız olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerine 112 Acil Servis Ekipleri ve emniyet ekipleri sevk edildi. 112 Acil Servis Ekiplerinin, genç kızın hayatını kaybettiğini belirlemesi üzerine otopsi için gönderileceği öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.