GELENEKSEL KÜLTÜR SANAT VE YAYLA ŞENLİĞİ'NE TÜM HALK DAVETLİDİR

Gündem 01.07.2022 - 09:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

GELENEKSEL KÜLTÜR SANAT VE YAYLA ŞENLİĞİ'NE TÜM HALK DAVETLİDİR

AZİZİYE KÖYÜ GELENEKSEL KÜLTÜR SANAT VE YAYLA ŞENLİĞİ'NE TÜM HALK DAVETLİDİR
20. Aziziye Köyü Geleneksel Kültür Sanat ve Yayla Şenliği 3 Temmuz Pazar günü saat 11:00'da Aziziye Yaylasında yapılacak. Burdur Yörük İl Beyi ve 647. Kırkpınar Güreş Ağası İş adamı Mehmet Cadıl sponsorluğunda gerçekleştirilen ve bu yıl 20.'si düzenlenen Aziziye Köyü Geleneksel Kültür Sanat ve Yayla Şenliği 3 Temmuz Pazar günü yapılacak. 3 Temmuz Pazar günü Saat 11.00’de açılış programıyla başlayacak olan Aziziye Köyü Geleneksel Kültür Sanat ve Yayla Şenliği çeşitli eğlenceler ile devam edecek. Şenlikte Süleyman Yelen ve Orkestrası eşliğinde Türk Halk Müziği Sanatçıları Nurcan Altınok, Özlem Şahin, Fatmanur Göçmez ve Sultan Akkanat birbirinden güzel türküleriyle şenliğe katılanlara keyifli bir hafta sonu yaşatacak. Aziziye Yaylasının serin havasında türkü ziyafetinin yanı sıra halk oyunları gösterisi de yer alacak. İş adamı Mehmet Cadıl, Aziziye Köyü Geleneksel Kültür ve Yayla Şenliği’ne tüm halkı davet etti.  
AZİZİYE KÖYÜ GELENEKSEL KÜLTÜR SANAT VE YAYLA ŞENLİĞİ'NE TÜM HALK DAVETLİDİR

20. Aziziye Köyü Geleneksel Kültür Sanat ve Yayla Şenliği 3 Temmuz Pazar günü saat 11:00'da Aziziye Yaylasında yapılacak.

Burdur Yörük İl Beyi ve 647. Kırkpınar Güreş Ağası İş adamı Mehmet Cadıl sponsorluğunda gerçekleştirilen ve bu yıl 20.'si düzenlenen Aziziye Köyü Geleneksel Kültür Sanat ve Yayla Şenliği 3 Temmuz Pazar günü yapılacak.

3 Temmuz Pazar günü Saat 11.00’de açılış programıyla başlayacak olan Aziziye Köyü Geleneksel Kültür Sanat ve Yayla Şenliği çeşitli eğlenceler ile devam edecek.

Şenlikte Süleyman Yelen ve Orkestrası eşliğinde Türk Halk Müziği Sanatçıları Nurcan Altınok, Özlem Şahin, Fatmanur Göçmez ve Sultan Akkanat birbirinden güzel türküleriyle şenliğe katılanlara keyifli bir hafta sonu yaşatacak.

Aziziye Yaylasının serin havasında türkü ziyafetinin yanı sıra halk oyunları gösterisi de yer alacak.

İş adamı Mehmet Cadıl, Aziziye Köyü Geleneksel Kültür ve Yayla Şenliği’ne tüm halkı davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.