Geleneksel Barutlu Su Şenlikleri Başlıyor

Gündem 14.07.2021 - 11:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Geleneksel Barutlu Su Şenlikleri Başlıyor

Tefenni Belediyesi geleneksel Barutlu Su şenliklerini sürdürmeye devam ediyor.
Tefenni Belediyesi geleneksel Barutlu Su şenliklerini sürdürmeye devam ediyor. Tefenni Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen geleneksel Barutlu Su şenlikleri pandemi nedeniyle 2 yıldır yapılamamıştı. Bu yıl 6,7,8 Ağustos’ta 17.si düzenlenecek olan Barutlu Su Şenliklerinde tarım fuarı, mehteran gösterileri, sinevizyon gösterileri, temel atma töreni ve sanatçıların konserleri yer alacak. Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı açıklamada; “6-7-8 Ağustos Tarihlerinde Yapılacak Olan Barutlusu Şenliklerine Tüm Halkımız Davetlidir.” diyerek herkesi davet etti.   6 Ağustos Cuma: Gencer Savaş Orkestrası Alperen Kekilli İnci Mercan 7 Ağustos Cumartesi: Ege Aydilge Yüksek Sadakat 8 Ağustos Pazar: İmera Bilal Sonses
Tefenni Belediyesi geleneksel Barutlu Su şenliklerini sürdürmeye devam ediyor.

Tefenni Belediyesi geleneksel Barutlu Su şenliklerini sürdürmeye devam ediyor.

Tefenni Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen geleneksel Barutlu Su şenlikleri pandemi nedeniyle 2 yıldır yapılamamıştı. Bu yıl 6,7,8 Ağustos’ta 17.si düzenlenecek olan Barutlu Su Şenliklerinde tarım fuarı, mehteran gösterileri, sinevizyon gösterileri, temel atma töreni ve sanatçıların konserleri yer alacak.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı açıklamada; “6-7-8 Ağustos Tarihlerinde Yapılacak Olan Barutlusu Şenliklerine Tüm Halkımız Davetlidir.” diyerek herkesi davet etti.

 

6 Ağustos Cuma:

Gencer Savaş Orkestrası

Alperen Kekilli

İnci Mercan

7 Ağustos Cumartesi:

Ege

Aydilge

Yüksek Sadakat

8 Ağustos Pazar:

İmera

Bilal Sonses

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.