FERHAT GÖÇER ANTALYA'DA KONSER VERECEK

Sanat 10.06.2016 - 14:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

FERHAT GÖÇER ANTALYA'DA KONSER VERECEK

FERHAT GÖÇER ANTALYA'DA KONSER VERECEK
Kepez Belediyesi Ramazan Etkinlikleri programında Ferhat Göçer, konser verecek.  Kepez Belediyesi’nin gelenekselleştirdiği Ramazan Etkinliklerinin yıldız konuğu Ferhat Göçer, yarın akşam Kepezliler ile buluşacak. Hasan Doğan Stad’ının yanındaki etkinlik alanında düzenlenecek olan ve 40 bin seyirci kapasiteli konser alanında sahneye çıkacak olan ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Kepezlilere unutulmaz bir gece yaşatacak. Sahneye çıkacak ünlü sanatçı Ferhat Göçer de aldığı klasik batı müziği eğitimini, Türk halk ve Türk sanat müziği eserleriyle paylaşacak. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın Türk ve İslam alemine güzellikler, sağlık ve barış getirmesini dileyerek, 11 Haziran Cumartesi günü saat 22.00 de başlayacak olan Ferhat Göçer konserine, tüm Antalyalıları davet etti.
FERHAT GÖÇER ANTALYA'DA KONSER VERECEK

Kepez Belediyesi Ramazan Etkinlikleri programında Ferhat Göçer, konser verecek. 
Kepez Belediyesi’nin gelenekselleştirdiği Ramazan Etkinliklerinin yıldız konuğu Ferhat Göçer, yarın akşam Kepezliler ile buluşacak. Hasan Doğan Stad’ının yanındaki etkinlik alanında düzenlenecek olan ve 40 bin seyirci kapasiteli konser alanında sahneye çıkacak olan ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Kepezlilere unutulmaz bir gece yaşatacak.
Sahneye çıkacak ünlü sanatçı Ferhat Göçer de aldığı klasik batı müziği eğitimini, Türk halk ve Türk sanat müziği eserleriyle paylaşacak.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın Türk ve İslam alemine güzellikler, sağlık ve barış getirmesini dileyerek, 11 Haziran Cumartesi günü saat 22.00 de başlayacak olan Ferhat Göçer konserine, tüm Antalyalıları davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.