Farklı suçlardan aranan şüpheli tutuklandı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 17.06.2021 - 09:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Farklı suçlardan aranan şüpheli tutuklandı

Farklı suçlardan aranan şüpheli tutuklandı
 Antalya'nın Alanya ilçesinde farklı suçlardan aranan zanlı tutuklandı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, "hırsızlık, iş yeri dokunulmazlığını ihlal etme, mala zarar verme, alkol ve uyuşturucu madde etkisindeyken araç kullanma" gibi suçlardan aranan M.İ'nin (43) Alanya'da olduğu bilgisi üzerine çalışma başlattı. Ekipler, teknik ve fiziki takibin ardından şüpheli M.İ'yi Çıplaklı Mahallesi'nde yaya olarak ilerlediği sırada yakaladı. Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
Farklı suçlardan aranan şüpheli tutuklandı

 Antalya'nın Alanya ilçesinde farklı suçlardan aranan zanlı tutuklandı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, "hırsızlık, iş yeri dokunulmazlığını ihlal etme, mala zarar verme, alkol ve uyuşturucu madde etkisindeyken araç kullanma" gibi suçlardan aranan M.İ'nin (43) Alanya'da olduğu bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, teknik ve fiziki takibin ardından şüpheli M.İ'yi Çıplaklı Mahallesi'nde yaya olarak ilerlediği sırada yakaladı.

Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.