ERDOĞAN TALİMAT VERDİ: ‘KÂR AMAÇLI DEĞİL, FİYATLARI İNDİRİN’

Ekonomi 09.08.2022 - 12:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ERDOĞAN TALİMAT VERDİ: ‘KÂR AMAÇLI DEĞİL, FİYATLARI İNDİRİN’

ERDOĞAN TALİMAT VERDİ: ‘KÂR AMAÇLI DEĞİL, FİYATLARI İNDİRİN’
Enflasyon rakamlarını düşürmek için yoğun mesai harcanırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yeni bir talimat geldiği öğrenildi. Buna göre Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’nin AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısındaki sunumun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tarım Kredi Kooperatifleri ile ilgili sözleri dikkat çekti. Erdoğan toplantıda, Tarım Kredi Kooperatiflerinin kâr amaçlı kuruluşlar olmadığını belirterek, fiyatlarının düşürülmesi talimatını verdi.
ERDOĞAN TALİMAT VERDİ: ‘KÂR AMAÇLI DEĞİL, FİYATLARI İNDİRİN’

Enflasyon rakamlarını düşürmek için yoğun mesai harcanırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yeni bir talimat geldiği öğrenildi.

Buna göre Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’nin AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısındaki sunumun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tarım Kredi Kooperatifleri ile ilgili sözleri dikkat çekti. Erdoğan toplantıda, Tarım Kredi Kooperatiflerinin kâr amaçlı kuruluşlar olmadığını belirterek, fiyatlarının düşürülmesi talimatını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.