ERCENGİZ'DEN SİNEMA ETKİNLİĞİ İLE DAHA SOSYAL BİR BURDUR

Kültür 03.07.2019 - 15:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ERCENGİZ'DEN SİNEMA ETKİNLİĞİ İLE DAHA SOSYAL BİR BURDUR

Burdur Belediyesi’nce düzenlenecek olan Açık Hava Sinema Günleri başlıyor.
Burdur Belediyesi’nce düzenlenecek olan Açık Hava Sinema Günleri başlıyor.   Sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü hizmetlere bir yenisini daha ekleyen Burdur Belediyesi, yaz aylarında vatandaşların aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilmeleri için Açık Hava Sinema Günleri düzenliyor. 8- 14 Temmuz tarihleri arasında farklı mahallelerde düzenlenecek olan açık hava sinema etkinlikleri 7 gün sürecek. Açık Hava Sinema Günleri’nin düzenleneceği mahalleler ve filmler; 1.Gün Organize İşler-Bağlar Mahallesi, Havaalanı Caddesi, 2.Gün-Şampiyon-Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Yaşam Merkezi, 3. Gün Öldür Beni sevgilim-M. Akif Ersoy Mahallesi, Ekrem Kabay Parkı, 4.Gün Bizi Hatırla-Armağan İlci Mahallesi 75.Yıl Parkı, 5.Gün Yol Arkadaşım-Şirinevler Mahallesi 39. Sokak Seçilmiş Sitesi yanı, 6.Gün Hedefim Sensin-Burç Mahallesi Gazi Parkı Yanı, 7. Gün Müslüm-Meteoroloji Altı olarak belirlendi.   Konuya ilişkin açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarında evlerinde kapanıp kalmak istemeyen vatandaşlarımıza yeni bir alternatif  etkinlik düzenliyor ve Açık Hava Sinema Günleri’ni başlatıyoruz. Tüm aile fertlerinin bir arada izleyebileceği ve vizyona giren güncel filmlerden oluşan sinema günlerine tüm halkımız davetlidir.  
Burdur Belediyesi’nce düzenlenecek olan Açık Hava Sinema Günleri başlıyor.

Burdur Belediyesi’nce düzenlenecek olan Açık Hava Sinema Günleri başlıyor.

 

Sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü hizmetlere bir yenisini daha ekleyen Burdur Belediyesi, yaz aylarında vatandaşların aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilmeleri için Açık Hava Sinema Günleri düzenliyor. 8- 14 Temmuz tarihleri arasında farklı mahallelerde düzenlenecek olan açık hava sinema etkinlikleri 7 gün sürecek. Açık Hava Sinema Günleri’nin düzenleneceği mahalleler ve filmler; 1.Gün Organize İşler-Bağlar Mahallesi, Havaalanı Caddesi, 2.Gün-Şampiyon-Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Yaşam Merkezi, 3. Gün Öldür Beni sevgilim-M. Akif Ersoy Mahallesi, Ekrem Kabay Parkı, 4.Gün Bizi Hatırla-Armağan İlci Mahallesi 75.Yıl Parkı, 5.Gün Yol Arkadaşım-Şirinevler Mahallesi 39. Sokak Seçilmiş Sitesi yanı, 6.Gün Hedefim Sensin-Burç Mahallesi Gazi Parkı Yanı, 7. Gün Müslüm-Meteoroloji Altı olarak belirlendi.

 

Konuya ilişkin açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarında evlerinde kapanıp kalmak istemeyen vatandaşlarımıza yeni bir alternatif  etkinlik düzenliyor ve Açık Hava Sinema Günleri’ni başlatıyoruz. Tüm aile fertlerinin bir arada izleyebileceği ve vizyona giren güncel filmlerden oluşan sinema günlerine tüm halkımız davetlidir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.