EMNİYET EKİPLERİNDEN TRAFİK DENETİMİ

Asayiş 17.03.2021 - 14:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

EMNİYET EKİPLERİNDEN TRAFİK DENETİMİ

EMNİYET EKİPLERİNDEN TRAFİK DENETİMİ
EMNİYET EKİPLERİNDEN TRAFİK DENETİMİ Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.     Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 13-14 Mart 2021 tarihlerinde İlimiz genelinde Yük Taşıyan Araçlar, Motosiklet ve Motorlu Bisiklet Kullanan Sürücülere yönelik denetimler yapılmıştır.   Yapılan denetimlerde:  • (221) araç ve sürücüsü kontrol edilmiş, • (2) araca/sürücüsüne 36. Madde ( Sürücü Belgesiz Olarak Motorlu Araç Kullanmak, Sürücü Belgesi Geçici Olarak ya da Tedbirden Geri Alındığı Halde Araç Kullanmak ve Sürücü Belgesi İptal Edildiği Halde Motorlu Araç Kullanmak), • (1) araca/sürücüsüne 78/1-B Madde (Motosiklet, Motorlu Bisiklet ve Elektrikli Bisikletlerde Sürücülerin Koruma Başlığı ve Gözlüğü, Yolcuların ise Koruma Başlığı Bulundurması ve Kullanması), • (1) araca/sürücüsüne 91. Madde (Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası Yaptırmamak), • (8) araca/sürücüsüne 31/1-B Madde (Takograf Kullanmamak ya da Kullanılır Şekilde Bulundurmamak), • (2) araca/sürücüsüne 34. Madde (Muayenesi Yapılmamış Bir Araçla Trafiğe Çıkmak) • (3) araca/sürücüsüne ise Karayolları Trafik Kanununun diğer ilgili maddelerinden, toplam (17) araca/sürücüsüne Trafik İdari Para Cezası uygulanmış, (5) araç trafikten men edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  
EMNİYET EKİPLERİNDEN TRAFİK DENETİMİ

EMNİYET EKİPLERİNDEN TRAFİK DENETİMİ

Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.

 

 

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 13-14 Mart 2021 tarihlerinde İlimiz genelinde Yük Taşıyan Araçlar, Motosiklet ve Motorlu Bisiklet Kullanan Sürücülere yönelik denetimler yapılmıştır.

 

Yapılan denetimlerde:

 • (221) araç ve sürücüsü kontrol edilmiş, • (2) araca/sürücüsüne 36. Madde ( Sürücü Belgesiz Olarak Motorlu Araç Kullanmak, Sürücü Belgesi Geçici Olarak ya da Tedbirden Geri Alındığı Halde Araç Kullanmak ve Sürücü Belgesi İptal Edildiği Halde Motorlu Araç Kullanmak), • (1) araca/sürücüsüne 78/1-B Madde (Motosiklet, Motorlu Bisiklet ve Elektrikli Bisikletlerde Sürücülerin Koruma Başlığı ve Gözlüğü, Yolcuların ise Koruma Başlığı Bulundurması ve Kullanması), • (1) araca/sürücüsüne 91. Madde (Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası Yaptırmamak), • (8) araca/sürücüsüne 31/1-B Madde (Takograf Kullanmamak ya da Kullanılır Şekilde Bulundurmamak), • (2) araca/sürücüsüne 34. Madde (Muayenesi Yapılmamış Bir Araçla Trafiğe Çıkmak) • (3) araca/sürücüsüne ise Karayolları Trafik Kanununun diğer ilgili maddelerinden, toplam (17) araca/sürücüsüne Trafik İdari Para Cezası uygulanmış, (5) araç trafikten men edilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.