EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAK İÇKİYE GEÇİT YOK

Asayiş 24.03.2021 - 16:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAK İÇKİYE GEÇİT YOK

EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAK İÇKİYE GEÇİT YOK
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde, kaçakçılık suçlarının önlenmesi, takibi ve men edilmesine yönelik yürütülen çalışmalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.   Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen çalışmada,   24.03.2021 günü 3 ikamet, 1 işyeri ve 2 araç üzerinde arama ve el koyma işlemi yapılarak,    62 şişe 0,5 ml pet şişeler içerisinde viski, şarap, votka ve cin olmak üzere 31 lt ev yapımı alkol, 5 lt iki bidon içerisinde toplan 10 lt etil alkol, 5 litrelik pet şişe içerisinde viski, 1 lt pet şişe içerisinde şarap, 2 adet alkol kontrol test aparatı, 4 şişe alkol aroma kiti, 23 şişe doldurulmaya hazır boş alkol şişeleri ele geçirilmiştir.   Olayla ilgili olarak şüpheliler (S.C.), F.E.T), (S.K.) isimli şahıslar hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan adli işlem yapılarak ifadelerinin ardından Savcılık kararıyla serbest bırakılmışlardır.    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  
EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAK İÇKİYE GEÇİT YOK


Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde, kaçakçılık suçlarının önlenmesi, takibi ve men edilmesine yönelik yürütülen çalışmalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.

 

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen çalışmada,

 

24.03.2021 günü 3 ikamet, 1 işyeri ve 2 araç üzerinde arama ve el koyma işlemi yapılarak, 

 

62 şişe 0,5 ml pet şişeler içerisinde viski, şarap, votka ve cin olmak üzere 31 lt ev yapımı alkol,
5 lt iki bidon içerisinde toplan 10 lt etil alkol,
5 litrelik pet şişe içerisinde viski,
1 lt pet şişe içerisinde şarap,
2 adet alkol kontrol test aparatı,
4 şişe alkol aroma kiti,
23 şişe doldurulmaya hazır boş alkol şişeleri ele geçirilmiştir.

 

Olayla ilgili olarak şüpheliler (S.C.), F.E.T), (S.K.) isimli şahıslar hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan adli işlem yapılarak ifadelerinin ardından Savcılık kararıyla serbest bırakılmışlardır. 

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.