EMNİYET BİNASININ MÜJDESİNİ VERDİLER BUCAK'A HAYIRLI OLSUN

Gündem 13.10.2021 - 09:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

EMNİYET BİNASININ MÜJDESİNİ VERDİLER BUCAK'A HAYIRLI OLSUN

EMNİYET BİNASININ MÜJDESİNİ VERDİLER BUCAK'A HAYIRLI OLSUN
AK Parti Burdur Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik, Bucak Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının müjdesini verdiler.   Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur yaptıkları açıklamada:  "Bucak'ımıza Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binası çok yakışacak. Proje çalışmaları tamamlanan Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binamızın yapımı için çok kısa süre içinde ihaleye çıkılacak. Yeni ilçe Emniyet Müdürlüğü binamız için Sayın Bakanımız Süleyman Soylu'ya teşekkürlerimi sunuyorum. Bucak ilçemize hayırlı olsun." ifadelerini kullandılar.  
EMNİYET BİNASININ MÜJDESİNİ VERDİLER BUCAK'A HAYIRLI OLSUN

AK Parti Burdur Milletvekilleri Yasin Uğur ve Bayram Özçelik, Bucak Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının müjdesini verdiler.

 

Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur yaptıkları açıklamada: 

"Bucak'ımıza Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binası çok yakışacak.

Proje çalışmaları tamamlanan Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binamızın yapımı için çok kısa süre içinde ihaleye çıkılacak. Yeni ilçe Emniyet Müdürlüğü binamız için Sayın Bakanımız Süleyman Soylu'ya teşekkürlerimi sunuyorum.

Bucak ilçemize hayırlı olsun." ifadelerini kullandılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.