'DUR' İHTARINA UYMAYAN SÜRÜCÜ KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI

Asayiş 01.07.2021 - 09:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

'DUR' İHTARINA UYMAYAN SÜRÜCÜ KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI

'DUR' İHTARINA UYMAYAN SÜRÜCÜ KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI
Bucak'ta polisin 'Dur' ihtarından kaçan sürücü ve diğer 2 kişinin bulunduğu araç yakalandı.     1 Temmuz Perşembe günü saat 01:00 sıralarında Emniyet Personelleri tarafından durdurulmak istenen araç, sürücünün 'Dur' İhtarına uymaması sonucunda kovalamaca sonucunda yakalandı.   Elde edinilen bilgilere göre, 32 EZ 994 plakalı otomobilde bulunan kişiler, bir süre polisten kaçmaya çalışsalar da Yetmişevler Mahallesi'nde çıkmaz sokağa girince, aracı bırakıp kaçmak zorunda kaldılar. Araç içerisinde bulunan 3 kişiden 1 tanesi yakalanırken, diğer 2 kişi için arama çalışmaları sürüyor. Sürücüye 10 Bin TL üzerinde cezai işlem yapıldığı öğrenildi. Araç içerisinde bulunan alkol şişeleri ise gözlerden kaçmadı    
'DUR' İHTARINA UYMAYAN SÜRÜCÜ KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI

Bucak'ta polisin 'Dur' ihtarından kaçan sürücü ve diğer 2 kişinin bulunduğu araç yakalandı.

 

 

1 Temmuz Perşembe günü saat 01:00 sıralarında Emniyet Personelleri tarafından durdurulmak istenen araç, sürücünün 'Dur' İhtarına uymaması sonucunda kovalamaca sonucunda yakalandı.

 

Elde edinilen bilgilere göre, 32 EZ 994 plakalı otomobilde bulunan kişiler, bir süre polisten kaçmaya çalışsalar da Yetmişevler Mahallesi'nde çıkmaz sokağa girince, aracı bırakıp kaçmak zorunda kaldılar.

Araç içerisinde bulunan 3 kişiden 1 tanesi yakalanırken, diğer 2 kişi için arama çalışmaları sürüyor. Sürücüye 10 Bin TL üzerinde cezai işlem yapıldığı öğrenildi.

Araç içerisinde bulunan alkol şişeleri ise gözlerden kaçmadı

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.