DOMATESİN MERKEZİ SÖĞÜTTE TARIM SERGİSİ AÇILDI

Gündem 28.09.2021 - 14:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

DOMATESİN MERKEZİ SÖĞÜTTE TARIM SERGİSİ AÇILDI

DOMATESİN MERKEZİ SÖĞÜTTE TARIM SERGİSİ AÇILDI
ÖZEL HABER Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper’in öncülüğünde düzenlenen 28-30 Eylül arası sürecek olan Tarım sergisi Kortej yürüyüşü ile başladı.   Açılış sonrası Mehteran gösterisi gerçekleştirildi. Başkan Ayhan Yurdasiper yaptığı açıklamada, “Söğüt beldesi Akdeniz Bölgesinin arka bahçesi olarak biliniyor olsa da Söğüt artık domates merkezi konumunda bulunmaktadır. Hallerden günlük ortalama bin ton domatesin Türkiye geneline sevkiyatı yapılmaktadır. Söğüt domatesi için coğrafi işaret müracaatını gerçekleştirdik. İnşallah en kısa zamanda kavuşacağız. Bizler Söğüt olarak domatesimizin tanıtımını ve dağıtımını çok daha geniş bir coğrafyada yapmak istiyor Söğüt domatesin girdi maliyetlerinin düşürülmesi gerektiğini bir kez daha dile getiriyoruz.” Dedi.   Çavdır Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan, “Söğüt çalışkan bir kültüre sahiptir. Bu çalışkanlıkları inşallah devam edecek, Söğüt olarak hem bölgemizde hem ülkemizde ki sağladıkları ekonomik katkıları sürdürülecektir.” Şeklinde konuştu.     Yoğun katılım sağlanan Tarım sergisine Çavdır Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan, Burdur İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Tuğrul, MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş ve çok sayıda İş adamı ile Bürokratlar katıldı.    
DOMATESİN MERKEZİ SÖĞÜTTE TARIM SERGİSİ AÇILDI

ÖZEL HABER

Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper’in öncülüğünde düzenlenen 28-30 Eylül arası sürecek olan Tarım sergisi Kortej yürüyüşü ile başladı.

 

Açılış sonrası Mehteran gösterisi gerçekleştirildi.

Başkan Ayhan Yurdasiper yaptığı açıklamada, “Söğüt beldesi Akdeniz Bölgesinin arka bahçesi olarak biliniyor olsa da Söğüt artık domates merkezi konumunda bulunmaktadır. Hallerden günlük ortalama bin ton domatesin Türkiye geneline sevkiyatı yapılmaktadır. Söğüt domatesi için coğrafi işaret müracaatını gerçekleştirdik. İnşallah en kısa zamanda kavuşacağız. Bizler Söğüt olarak domatesimizin tanıtımını ve dağıtımını çok daha geniş bir coğrafyada yapmak istiyor Söğüt domatesin girdi maliyetlerinin düşürülmesi gerektiğini bir kez daha dile getiriyoruz.” Dedi.

 

Çavdır Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan, “Söğüt çalışkan bir kültüre sahiptir. Bu çalışkanlıkları inşallah devam edecek, Söğüt olarak hem bölgemizde hem ülkemizde ki sağladıkları ekonomik katkıları sürdürülecektir.” Şeklinde konuştu.

 

 

Yoğun katılım sağlanan Tarım sergisine Çavdır Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan, Burdur İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Tuğrul, MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş ve çok sayıda İş adamı ile Bürokratlar katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.