DERGİ AYRINTI DOKUZUNCU YAŞINI KUTLUYOR

Gündem 19.04.2022 - 09:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

DERGİ AYRINTI DOKUZUNCU YAŞINI KUTLUYOR

DERGİ AYRINTI DOKUZUNCU YAŞINI KUTLUYOR
Dergi Ayrıntı 9’uncu yaşını kutluyor.   20 Nisan 2013 yılında yayın hayatına başlayan bölgesel (Afyonkarahisar, Antalya, Burdur, Isparta) Dergi Ayrıntı aylık periyodunda kültür sanat dergisini çıkartmaya devam ediyor. Bakayrıntı.com haber sitesi ve Dergi Ayrıntı’nın imtiyaz sahibi Cemalettin Bektaş yaptığı açıklamada, “20 Nisan 2013 yılında başladığımız yolculuğumuza bugünde devam ettirebiliyor olmanın mutluluğu yaşıyoruz. Aradan geçen dokuz senelik süreçte ayda bir kez olmak üzere 109 sayı dergi çıkartarak, binlerce makale, derleme ve söyleyişi yayınlayarak bölgemizin ve ülkemizin kültür sanat kategorisinde bir parça faydalı bir yayın kuruluşu olabilmenin kıvancı içerisindeyiz. Basılı yayıncılığın artan maliyetler altında hızla ezildiği bugünlerde bizler yayın hayatımızı devam ettirmeye çalışıyor, artan maliyetlere rağmen çıktığımız bu yoldan geri dönmüyoruz. Elde ettiğimiz başarılar tüm zorluklara karşı direnme gücü ve mutluluğu vermektedir.” dedi.  
DERGİ AYRINTI DOKUZUNCU YAŞINI KUTLUYOR

Dergi Ayrıntı 9’uncu yaşını kutluyor.

 

20 Nisan 2013 yılında yayın hayatına başlayan bölgesel (Afyonkarahisar, Antalya, Burdur, Isparta) Dergi Ayrıntı aylık periyodunda kültür sanat dergisini çıkartmaya devam ediyor.

Bakayrıntı.com haber sitesi ve Dergi Ayrıntı’nın imtiyaz sahibi Cemalettin Bektaş yaptığı açıklamada, “20 Nisan 2013 yılında başladığımız yolculuğumuza bugünde devam ettirebiliyor olmanın mutluluğu yaşıyoruz. Aradan geçen dokuz senelik süreçte ayda bir kez olmak üzere 109 sayı dergi çıkartarak, binlerce makale, derleme ve söyleyişi yayınlayarak bölgemizin ve ülkemizin kültür sanat kategorisinde bir parça faydalı bir yayın kuruluşu olabilmenin kıvancı içerisindeyiz. Basılı yayıncılığın artan maliyetler altında hızla ezildiği bugünlerde bizler yayın hayatımızı devam ettirmeye çalışıyor, artan maliyetlere rağmen çıktığımız bu yoldan geri dönmüyoruz. Elde ettiğimiz başarılar tüm zorluklara karşı direnme gücü ve mutluluğu vermektedir.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.