DERGİ AYRINTI 100. SAYISINI YAYINLADI

Gündem 12.07.2021 - 14:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

DERGİ AYRINTI 100. SAYISINI YAYINLADI

Burdur’da faaliyet gösteren Aylık Bölgesel (Antalya, Isparta, Afyonkarahisar, Burdur) Ekonomi ve Kültür Dergisi Dergi Ayrıntı 100. Sayısını yayınladı.
Burdur’da faaliyet gösteren Bölgesel (Antalya, Isparta, Afyonkarahisar, Burdur) Ekonomi ve Kültür Dergisi Dergi Ayrıntı 100. Sayısını yayınladı. Ayrıntı Dergisi İmtiyaz Sahibi Cemalettin Bektaş 100. Sayısının yayınlanmasının ardından yaptığı açıklamada; “Ekonomi ve Kültür dergisi yayınlamak çok meşakkatli ve masraflı ancak Burdur merkezde 100 aydır bu dergiyi çıkarmanın verdiği mutluluk her şeye değer. Ayrıntı Dergisini çıkartmaktaki amacımız ekonomi ve kültür dalında toplumu bilinçlendirmek, üniversitelerimiz aracılığıyla bilim insanlarımızın çalışmalarını halka duyurmaktır. Ayrıntı Dergisini kurduğumuz 2013 Nisan ayından beri 100 Aydır aralıksız yayın yapmaktayız. Bu mücadelede bizlere makaleleri ve araştırmaları ile destek olan bilim adamlarımıza, esnaflarımıza ve dergimizin Editörü Dr. Öğr. Üyesi Rıza Oğraş’a teşekkürlerimi bir borç bilirim. Dergi ayrıntı olarak şu ana kadar bölgemizde ekonomi ve kültür dalında kırılmayan bir rekoru kırarak 100 aydır yayın yapmaktayız.  100 aydır 342 makale, 85 derleme, 670 adet söyleşi yayınladık. Bu yapılan söyleşi ve derlemeler, makaleler her bir konuya emek harcanıp halkın hizmetine sunulmuştur. İnşallah daha iyilerini yapmaya gayret edeceğiz.” dedi.
Burdur’da faaliyet gösteren Aylık Bölgesel (Antalya, Isparta, Afyonkarahisar, Burdur) Ekonomi ve Kültür Dergisi Dergi Ayrıntı 100. Sayısını yayınladı.

Burdur’da faaliyet gösteren Bölgesel (Antalya, Isparta, Afyonkarahisar, Burdur) Ekonomi ve Kültür Dergisi Dergi Ayrıntı 100. Sayısını yayınladı.

Ayrıntı Dergisi İmtiyaz Sahibi Cemalettin Bektaş 100. Sayısının yayınlanmasının ardından yaptığı açıklamada; “Ekonomi ve Kültür dergisi yayınlamak çok meşakkatli ve masraflı ancak Burdur merkezde 100 aydır bu dergiyi çıkarmanın verdiği mutluluk her şeye değer. Ayrıntı Dergisini çıkartmaktaki amacımız ekonomi ve kültür dalında toplumu bilinçlendirmek, üniversitelerimiz aracılığıyla bilim insanlarımızın çalışmalarını halka duyurmaktır. Ayrıntı Dergisini kurduğumuz 2013 Nisan ayından beri 100 Aydır aralıksız yayın yapmaktayız. Bu mücadelede bizlere makaleleri ve araştırmaları ile destek olan bilim adamlarımıza, esnaflarımıza ve dergimizin Editörü Dr. Öğr. Üyesi Rıza Oğraş’a teşekkürlerimi bir borç bilirim. Dergi ayrıntı olarak şu ana kadar bölgemizde ekonomi ve kültür dalında kırılmayan bir rekoru kırarak 100 aydır yayın yapmaktayız.  100 aydır 342 makale, 85 derleme, 670 adet söyleşi yayınladık. Bu yapılan söyleşi ve derlemeler, makaleler her bir konuya emek harcanıp halkın hizmetine sunulmuştur. İnşallah daha iyilerini yapmaya gayret edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.