CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: 'YENİ SAFHAYA GEÇİYORUZ' DİYEREK DUYURDU

Asayiş 01.06.2022 - 13:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: 'YENİ SAFHAYA GEÇİYORUZ' DİYEREK DUYURDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez 'Yeni safhaya geçiyoruz' diyerek duyurdu! Suriye operasyonu açıklaması: "Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun Van'da yaptığı konuşmayla ilgili "Kılıçdaroğlu Van'da terör örgütünün ağzıyla konuşarak aklınca Kandil'e selam çakıyor" sözlerini kullandı.   Kılıçdaroğlu'na 10 soru yönelten Erdoğan, "Kesin, kati, net cevap bekliyorum" dedi. Yunanistan'la ikili görüşme yapmayacaklarını açıklayan Erdoğan, Suriye operasyonuyla ilgili konuşurken ise "Yeni safhaya geçiyoruz" diyerek ilk kez harekat bölgeleriyle ilgili bilgi verdi. "YENİ BİR SAFHAYA GEÇİYORUZ" Güney sınırlarımız boyunca 30 km derinliğinde güvenli bölge oluşturma kararımızın yeni bir safhasına geçiyoruz. Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz. Ardından da aşama aşama diğer bölgelerde aynısını yapacağız. Türkiye'nin bu adımlarına kimler destek olacak, göreceğiz.  
Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez 'Yeni safhaya geçiyoruz' diyerek duyurdu! Suriye operasyonu açıklaması: "Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun Van'da yaptığı konuşmayla ilgili "Kılıçdaroğlu Van'da terör örgütünün ağzıyla konuşarak aklınca Kandil'e selam çakıyor" sözlerini kullandı.

 

Kılıçdaroğlu'na 10 soru yönelten Erdoğan, "Kesin, kati, net cevap bekliyorum" dedi. Yunanistan'la ikili görüşme yapmayacaklarını açıklayan Erdoğan, Suriye operasyonuyla ilgili konuşurken ise "Yeni safhaya geçiyoruz" diyerek ilk kez harekat bölgeleriyle ilgili bilgi verdi.

"YENİ BİR SAFHAYA GEÇİYORUZ"

Güney sınırlarımız boyunca 30 km derinliğinde güvenli bölge oluşturma kararımızın yeni bir safhasına geçiyoruz. Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz. Ardından da aşama aşama diğer bölgelerde aynısını yapacağız. Türkiye'nin bu adımlarına kimler destek olacak, göreceğiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.