CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURDU YÜZ YÜZE EĞİTİM KAPSAMI GENİŞLİYOR

Eğitim 05.10.2020 - 20:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURDU YÜZ YÜZE EĞİTİM KAPSAMI GENİŞLİYOR

Yüz yüze eğitim kapsamı genişliyor.
Cmhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sona erdi.   Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yüz yüze eğitimin kapsamını genişletiyoruz. İlkokul ikinci üçüncü ve dördüncü sınıflarda da yüz yüze eğitime belirlenen kurallar çerçevesinde geçilecek" ifadelerini kullandı.                     YÜZ YÜZE EĞİTİM AÇIKLAMASI   Bugün yüz yüze eğitimin kapsamını genişletiyoruz.  İlkokul ikinci üçüncü ve dördüncü sınıflarda da yüz yüze eğitime belirlenen kurallar çerçevesinde geçilecek.    Ortaokul 8 ve lise 12’inci sınıflarda yine belirlenen kurallarla çerçevesinde yüz yüze eğitime geçilecek. Özel Eğitim Okulları ile İl Hıfzısıhha Kurulları'nın uygun bulduğu köy okullarında yüz yüze eğitimin önünde herhangi bir engel yok.
Yüz yüze eğitim kapsamı genişliyor.

Cmhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sona erdi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yüz yüze eğitimin kapsamını genişletiyoruz. İlkokul ikinci üçüncü ve dördüncü sınıflarda da yüz yüze eğitime belirlenen kurallar çerçevesinde geçilecek" ifadelerini kullandı.                  

 

YÜZ YÜZE EĞİTİM AÇIKLAMASI

 

Bugün yüz yüze eğitimin kapsamını genişletiyoruz. 

İlkokul ikinci üçüncü ve dördüncü sınıflarda da yüz yüze eğitime belirlenen kurallar çerçevesinde geçilecek. 

 

Ortaokul 8 ve lise 12’inci sınıflarda yine belirlenen kurallarla çerçevesinde yüz yüze eğitime geçilecek.

Özel Eğitim Okulları ile İl Hıfzısıhha Kurulları'nın uygun bulduğu köy okullarında yüz yüze eğitimin önünde herhangi bir engel yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.