CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURDU: 5 BİN 872 YENİ PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Gündem 22.08.2021 - 14:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURDU: 5 BİN 872 YENİ PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: MEB'e bağlı pansiyonlarda 5 bin 872 yeni personel alımı yapılacak
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı pansiyonlarda hizmet kalitesini artırmak için destek personeli alınacağını duyurdu.     ALIM YAPILACAK PERSONEL SAYISI 5 BİN 872 Erdoğan, Twitter hesabından personel alımına ilişkin paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında, "Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı pansiyonlarda kalan öğrencilerimizin daha iyi hizmet alabilmeleri için personel sayısını artırma kararı aldık. Pansiyonlarımıza 5 bin 872 yeni aşçı ve yardımcı destek personeli alınacaktır. Hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.  
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: MEB'e bağlı pansiyonlarda 5 bin 872 yeni personel alımı yapılacak

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı pansiyonlarda hizmet kalitesini artırmak için destek personeli alınacağını duyurdu.

 

 

ALIM YAPILACAK PERSONEL SAYISI 5 BİN 872

Erdoğan, Twitter hesabından personel alımına ilişkin paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında, "Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı pansiyonlarda kalan öğrencilerimizin daha iyi hizmet alabilmeleri için personel sayısını artırma kararı aldık. Pansiyonlarımıza 5 bin 872 yeni aşçı ve yardımcı destek personeli alınacaktır. Hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.