CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ÇOK SERT SURİYE MESAJI

Gündem 12.10.2021 - 09:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ÇOK SERT SURİYE MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ÇOK SERT SURİYE MESAJI
Beştepe'de dün gerçekleşen Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriye'yle ilgili sert açıklamalarda bulundu.   Erdoğan, "Polislerimize yönelik son saldırı ve topraklarımızı hedef alan tacizler artık bardağı taşırmıştır. En kısa sürede bu sorunların çözümü için gereken adımları atacağız." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığının adının değiştirildiğini de duyurdu.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'den Türkiye'ye yönelik terör saldırılarının kaynağı mahiyetindeki kimi yerler konusunda artık tahammül kalmadığını belirterek, "Buralardan kaynaklanan tehditleri, ya oralarda etkin olan güçlerle birlikte ya da kendi imkanlarımızla bertaraf etmekte kararlıyız." dedi.  
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ÇOK SERT SURİYE MESAJI

Beştepe'de dün gerçekleşen Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriye'yle ilgili sert açıklamalarda bulundu.

 

Erdoğan, "Polislerimize yönelik son saldırı ve topraklarımızı hedef alan tacizler artık bardağı taşırmıştır. En kısa sürede bu sorunların çözümü için gereken adımları atacağız." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığının adının değiştirildiğini de duyurdu.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'den Türkiye'ye yönelik terör saldırılarının kaynağı mahiyetindeki kimi yerler konusunda artık tahammül kalmadığını belirterek, "Buralardan kaynaklanan tehditleri, ya oralarda etkin olan güçlerle birlikte ya da kendi imkanlarımızla bertaraf etmekte kararlıyız." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.