CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: ARZ TALEP DENGESİZLİĞİ EMTİA FİYATLARINI ARTIRDI

Gündem 24.11.2021 - 12:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: ARZ TALEP DENGESİZLİĞİ EMTİA FİYATLARINI ARTIRDI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: ARZ TALEP DENGESİZLİĞİ EMTİA FİYATLARINI ARTIRDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam İş Birliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İş birliği Daimi Komitesi 37. Bakanlar Toplantısı'na bir video mesaj gönderdi.   Erdoğan'ın mesajında öne çıkan başlıklar; İnsanlık olarak salgının etkilerini hayatımızda çok derinden hissettik. Arz talep dengesizliği emtia fiyatlarını artırdı. Geleceğimizi tehdit eden yoksulluk, iklim sorunu, terör karşısında kalıcı çözümler oluşturmalıyız. Bu senenin bakanlar görüş alışverişinde küçük işletmelerin desteklenmesi ele alınacak. Çalışma grupları tarafından geliştirilen politikaların uygulanması da son derece önemli. Başlattığımız programlarla 20 üye ilkenin 42 projenin desteklenmesi sağlandı. Afganistan’da kalıcı barış ortak temennimiz. Kış şartları ile ciddi kriz içinde yaşayan Afganistan halkına destek şarttır. İslam iş birliği olarak Filistin davasını engelleyecek her türlü hareketten uzak durmalıyız. İslam ve yabancı söylemi ırkçı söylem arttı. Uluslararası toplum Suriye’de yaşanan mezalimi durduramadı. Suriye’nin toprak bütünlüğü ve terör örgütleri ile mücadelemiz sürecek. Uygur Türklerini hassasiyetle takip ediyoruz. Alacağımız kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum.  
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: ARZ TALEP DENGESİZLİĞİ EMTİA FİYATLARINI ARTIRDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam İş Birliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İş birliği Daimi Komitesi 37. Bakanlar Toplantısı'na bir video mesaj gönderdi.

 

Erdoğan'ın mesajında öne çıkan başlıklar;

İnsanlık olarak salgının etkilerini hayatımızda çok derinden hissettik. Arz talep dengesizliği emtia fiyatlarını artırdı. Geleceğimizi tehdit eden yoksulluk, iklim sorunu, terör karşısında kalıcı çözümler oluşturmalıyız.

Bu senenin bakanlar görüş alışverişinde küçük işletmelerin desteklenmesi ele alınacak. Çalışma grupları tarafından geliştirilen politikaların uygulanması da son derece önemli. Başlattığımız programlarla 20 üye ilkenin 42 projenin desteklenmesi sağlandı.

Afganistan’da kalıcı barış ortak temennimiz. Kış şartları ile ciddi kriz içinde yaşayan Afganistan halkına destek şarttır. İslam iş birliği olarak Filistin davasını engelleyecek her türlü hareketten uzak durmalıyız.

İslam ve yabancı söylemi ırkçı söylem arttı.

Uluslararası toplum Suriye’de yaşanan mezalimi durduramadı. Suriye’nin toprak bütünlüğü ve terör örgütleri ile mücadelemiz sürecek.

Uygur Türklerini hassasiyetle takip ediyoruz. Alacağımız kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.