CMAS 5. Serbest Dalış Outdoor Dünya Şampiyonası, Antalya'da yapılıyor

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 06.10.2021 - 09:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

CMAS 5. Serbest Dalış Outdoor Dünya Şampiyonası, Antalya'da yapılıyor

CMAS 5. Serbest Dalış Outdoor Dünya Şampiyonası, Antalya'da yapılıyor
Dünya Sualtı Aktiviteleri Konfederasyonu (CMAS) 5. Serbest Dalış Outdoor Dünya Şampiyonası'nda yarışlar, Antalya'nın Kaş ilçesinde başladı. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonunun (TSSF) ev sahipliğinde Kaş Belediyesi İnceboğaz Sosyal Tesisleri açıklarında düzenlenen şampiyonada yarışlar, sabit ağırlık paletli (CWT), sabit ağırlık çift palet (CWT-BF), sabit ağırlık paletsiz (CNF) ve ip destekli sabit ağırlık (FIM) olmak üzere 4 disiplinde gerçekleştirilecek. Organizasyonda bugün yapılan CWT disiplininde 57 sporcu mücadele ediyor. Milli takım sporcularından Şahika Ercümen, 91 metrelik hedef mesafeye inerek, Türkiye rekoru kırmayı deneyecek. Rusya'dan Alexey Molchanov, Slovenya'dan Alenka Artnik, İtalya’dan Alessia Zecchini gibi dünyanın en iyi sporcuları da madalya için dalış yapacak. Serbest Dalış Outdoor Dünya Şampiyonası'nda Devrim Cenk Ulusoy'un antrenörlüğündeki milli takımda, Şahika Ercümen, Yaren Türk, Birgül Erken, Rüstem Derin, Görkem Gedik ve Serkan Toprak yer alıyor. Dalışlarda dereceye girenler, Cumhuriyet Meydanı'nda bu akşam düzenlenecek ödül töreninde madalyalarını alacak.
CMAS 5. Serbest Dalış Outdoor Dünya Şampiyonası, Antalya'da yapılıyor

Dünya Sualtı Aktiviteleri Konfederasyonu (CMAS) 5. Serbest Dalış Outdoor Dünya Şampiyonası'nda yarışlar, Antalya'nın Kaş ilçesinde başladı.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonunun (TSSF) ev sahipliğinde Kaş Belediyesi İnceboğaz Sosyal Tesisleri açıklarında düzenlenen şampiyonada yarışlar, sabit ağırlık paletli (CWT), sabit ağırlık çift palet (CWT-BF), sabit ağırlık paletsiz (CNF) ve ip destekli sabit ağırlık (FIM) olmak üzere 4 disiplinde gerçekleştirilecek.

Organizasyonda bugün yapılan CWT disiplininde 57 sporcu mücadele ediyor.

Milli takım sporcularından Şahika Ercümen, 91 metrelik hedef mesafeye inerek, Türkiye rekoru kırmayı deneyecek. Rusya'dan Alexey Molchanov, Slovenya'dan Alenka Artnik, İtalya’dan Alessia Zecchini gibi dünyanın en iyi sporcuları da madalya için dalış yapacak.

Serbest Dalış Outdoor Dünya Şampiyonası'nda Devrim Cenk Ulusoy'un antrenörlüğündeki milli takımda, Şahika Ercümen, Yaren Türk, Birgül Erken, Rüstem Derin, Görkem Gedik ve Serkan Toprak yer alıyor.

Dalışlarda dereceye girenler, Cumhuriyet Meydanı'nda bu akşam düzenlenecek ödül töreninde madalyalarını alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.