CLASSİC MERCEDES TOPLULUĞU BURDUR’DA BULUŞUYOR

Gündem 27.08.2021 - 09:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

CLASSİC MERCEDES TOPLULUĞU BURDUR’DA BULUŞUYOR

CLASSİC MERCEDES TOPLULUĞU BURDUR’DA BULUŞUYOR
Classic Mercedes otomobil sahipleri Burdur Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinlikte Burdur’da buluşacak.   Etkinlik 29 Ağustos 2021 Pazar günü 14:00-17:00 saatleri arasında Halk Pazarında (Uzay Çatı Altı) yapılacak.   Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Okun Ercengiz, “Türkiye’nin en büyük Classic Mercedes otomobil topluluğunu ağırlayacağız. İstanbul, İzmir, Denizli, Afyon, Kütahya ve Isparta’dan gelecek araç tutkunları İlimizde yaza veda edecek. İnşallah bu organizasyon kapsamında ilimizi gezen Mercedes tutkunları tarihi ve doğal güzelliklerimizi ve zenginliklerimizi görme fırsatı bulacaklar. Etkinlik ilimizin tanıtımında katkı sağlayacaktır. Tüm Burdurlu hemşerilerimizi bu etkinliğe davet ediyorum” dedi.
CLASSİC MERCEDES TOPLULUĞU BURDUR’DA BULUŞUYOR

Classic Mercedes otomobil sahipleri Burdur Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinlikte Burdur’da buluşacak.

 

Etkinlik 29 Ağustos 2021 Pazar günü 14:00-17:00 saatleri arasında Halk Pazarında (Uzay Çatı Altı) yapılacak.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Okun Ercengiz, “Türkiye’nin en büyük Classic Mercedes otomobil topluluğunu ağırlayacağız. İstanbul, İzmir, Denizli, Afyon, Kütahya ve Isparta’dan gelecek araç tutkunları İlimizde yaza veda edecek. İnşallah bu organizasyon kapsamında ilimizi gezen Mercedes tutkunları tarihi ve doğal güzelliklerimizi ve zenginliklerimizi görme fırsatı bulacaklar. Etkinlik ilimizin tanıtımında katkı sağlayacaktır. Tüm Burdurlu hemşerilerimizi bu etkinliğe davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.