Çin’de Afyonkarahisar’a özel önlem verilecek

Dünya (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2018 - 09:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Çin’de Afyonkarahisar’a özel önlem verilecek

"Çin’deki bir kardeş lisenin kardeş okullar olarak belirlenmesini istedik."
TOSYÖV Genel Başkan Yardımcısı İhsan Beşer:  “Türkiye Turizm Yılı” ilan edilen Çin’de Afyon’a özel önem verilecek” Çin Halk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçiliği Kültür Müsteşarı Ruilin Shi bir araya gelen Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Genel Başkan Yardımcısı İhsan Beşer, “Türkiye Turizm Yılı” ilan edilen Çin’de Afyonkarahisar’a özel önem verileceğini bildirdi. TOSYÖV Genel Başkan Yardımcısı İhsan Beşer, Çin Halk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçiliği Kültür Müsteşarı Ruilin Shi ile bir araya geldi. Çin’in Türkiye’deki yeni Kültür Müsteşarı Ruilin Shi’nin Ankara’daki görevini devralmasının hemen ardından, Çin Türkiye Büyükelçiliği’nde gerçekleştirilen görüşmede, Türk-Çin ilişkilerine sağlanabilecek katkılar ele alındı. 2018 yılının Çin’de, Türkiye Turizm Yılı olarak kutlanacak olması nedeniyle bir çok etkinlik planlandığını belirten TOSYÖV Genel Başkan Yardımcısı İhsan Beşer, “Önceden olduğu gibi bu yıl da Çinli yetkililerle ülkelerimiz arasındaki ilişkilerin gelişimine katkı sağlamaya çalışacağız” dedi. 2018 yılı etkinlikleri kapsamında Çin’den Türkiye’ye gelecek olan tur operatörlerinin Afyonkarahisar’daki turizmcilerle görüştürülmesini talep ettiklerini belirten Beşer, “Ayrıca Sayın Kültür Müsteşarı’ndan Afyon Kocatepe Üniversitesi ile Çin’deki bir üniversite arasında kardeşlik ilişkisi kurulmasını, yine ilimizdeki bir teknik lise ile Çin’deki bir kardeş lisenin kardeş okullar olarak belirlenmesini istedik. Sayın Müsteşar en kısa sürede Afyonkarahisar’ı ziyaret edeceklerini belirterek, 2018 yılındaki etkinliklerde Afyonkarahisar’a geniş yer ayıracakları sözünü verdiler” dedi.
"Çin’deki bir kardeş lisenin kardeş okullar olarak belirlenmesini istedik."

TOSYÖV Genel Başkan Yardımcısı İhsan Beşer:  “Türkiye Turizm Yılı” ilan edilen Çin’de Afyon’a özel önem verilecek”

Çin Halk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçiliği Kültür Müsteşarı Ruilin Shi bir araya gelen Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Genel Başkan Yardımcısı İhsan Beşer, “Türkiye Turizm Yılı” ilan edilen Çin’de Afyonkarahisar’a özel önem verileceğini bildirdi.

TOSYÖV Genel Başkan Yardımcısı İhsan Beşer, Çin Halk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçiliği Kültür Müsteşarı Ruilin Shi ile bir araya geldi. Çin’in Türkiye’deki yeni Kültür Müsteşarı Ruilin Shi’nin Ankara’daki görevini devralmasının hemen ardından, Çin Türkiye Büyükelçiliği’nde gerçekleştirilen görüşmede, Türk-Çin ilişkilerine sağlanabilecek katkılar ele alındı. 2018 yılının Çin’de, Türkiye Turizm Yılı olarak kutlanacak olması nedeniyle bir çok etkinlik planlandığını belirten TOSYÖV Genel Başkan Yardımcısı İhsan Beşer, “Önceden olduğu gibi bu yıl da Çinli yetkililerle ülkelerimiz arasındaki ilişkilerin gelişimine katkı sağlamaya çalışacağız” dedi.

2018 yılı etkinlikleri kapsamında Çin’den Türkiye’ye gelecek olan tur operatörlerinin Afyonkarahisar’daki turizmcilerle görüştürülmesini talep ettiklerini belirten Beşer, “Ayrıca Sayın Kültür Müsteşarı’ndan Afyon Kocatepe Üniversitesi ile Çin’deki bir üniversite arasında kardeşlik ilişkisi kurulmasını, yine ilimizdeki bir teknik lise ile Çin’deki bir kardeş lisenin kardeş okullar olarak belirlenmesini istedik. Sayın Müsteşar en kısa sürede Afyonkarahisar’ı ziyaret edeceklerini belirterek, 2018 yılındaki etkinliklerde Afyonkarahisar’a geniş yer ayıracakları sözünü verdiler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.