CHP’li Belediyeler Burdur da toplandı

Siyaset 04.07.2020 - 12:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CHP’li Belediyeler Burdur da toplandı

Tanju Özcan “Sayın Bayram Özçelik’in anlayışı yardımcı olmak değil engellemek üzerine”
Düzenli olarak yapılan CHP’ li Belediyeler toplantısı bu ay Burdur da gerçekleştirildi. Pandemi süreci nedeni ile 2 ay aradan sonra Burdur da gerçekleşen toplantıya Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Görevden uzaklaştırılan eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman katıldı. Açılış konuşmasını yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz  “Pandemi sürecinde belediyelerin daralan ekonomik yapısını ve şehre yapılacak hizmetleri ele alınacağını belirterek İnşallah bu toplantının ülkemiz ve şehrimize daha iyi hizmet etme fikirleri gün yüzüne çıkartarak topluma faydalı oluruz” dedi. Toplantıda soru cevap bölümün de bir gazetecinin “ Burdur hariç diğer illerdeki belediye başkanları biraz daha rahat, çünkü o illerde Bayram Özçelik gibi tecrübeli bir iktidar  millet vekili yok.” sorusuna Bolu Belediye Başkanı ve eski millet vekili Tanju Özcan “Yıllarca Sayın Özçelik ile birlikte çalıştık. Özçelik’in siyasi anlayışı yardımcı olmak değil engellemek üzerine. Sayın Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in bizlere göre işi daha zor” dedi. Toplantı basına kapalı olarak devam etti
Tanju Özcan “Sayın Bayram Özçelik’in anlayışı yardımcı olmak değil engellemek üzerine”

Düzenli olarak yapılan CHP’ li Belediyeler toplantısı bu ay Burdur da gerçekleştirildi.

Pandemi süreci nedeni ile 2 ay aradan sonra Burdur da gerçekleşen toplantıya Bolu Belediye Başkanı

Tanju Özcan, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan,

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Artvin

Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Sinop

Belediye Başkanı Barış Ayhan, Görevden uzaklaştırılan eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz  “Pandemi sürecinde belediyelerin daralan ekonomik yapısını ve şehre yapılacak hizmetleri ele alınacağını belirterek İnşallah bu toplantının ülkemiz ve şehrimize daha iyi hizmet etme fikirleri gün yüzüne çıkartarak topluma faydalı oluruz” dedi.

Toplantıda soru cevap bölümün de bir gazetecinin “ Burdur hariç diğer illerdeki belediye başkanları biraz daha rahat, çünkü o illerde Bayram Özçelik gibi tecrübeli bir iktidar  millet vekili yok.” sorusuna Bolu Belediye Başkanı ve eski millet vekili Tanju Özcan “Yıllarca Sayın Özçelik ile birlikte çalıştık. Özçelik’in siyasi anlayışı yardımcı olmak değil engellemek üzerine. Sayın Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in bizlere göre işi daha zor” dedi.

Toplantı basına kapalı olarak devam etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.