Çavdır MHP’de Bayrak Değişimi

Siyaset 05.09.2020 - 15:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Çavdır MHP’de Bayrak Değişimi

Burdur’un Çavdır ilçesinde de yapılan Milliyetçi Hareket Partisi ilçe kongresinde bayrak değişimi oldu.
Burdur’un Çavdır ilçesinde de yapılan Milliyetçi Hareket Partisi ilçe kongresinde bayrak değişimi oldu. Tek adayla gidilen ilçe kongresinde İlçe Başkanı Yusuf Kayacan oldu. Kongreye İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başlanırken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kongreye gönderdiği mesaj okundu. Kongreye Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, İl Başkanı Hikmet Ökte, MHP’li belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri ve MHP il başkanları katıldı. Kongrede konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, bu ülkenin MHP’nin iktidarına ihtiyacı olduğunu, bunun en iyi örneğinin de Burdur’da MHP ilçe kongrelerinde belli olduğunu belirterek; “Türkiye ve dünya gündemini meşgul eden konuların özünde ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları gören Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, hükümete destek verdi. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır dedi. O yüzdendir ki MHP Cumhur İttifakını ve başkanlık sistemini desteklemektedir. Ayrıca MHP belediyelerinde üreten belediyeciligi görüyoruz” Dedi. Kongre delegelerin oy kullanması ile son buldu. Kongreye İl Başkanı Hikmet Ökte, MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, Burdur MHP Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper de kongrede yer aldı.  
Burdur’un Çavdır ilçesinde de yapılan Milliyetçi Hareket Partisi ilçe kongresinde bayrak değişimi oldu.

Burdur’un Çavdır ilçesinde de yapılan Milliyetçi Hareket Partisi ilçe kongresinde bayrak değişimi oldu.

Tek adayla gidilen ilçe kongresinde İlçe Başkanı Yusuf Kayacan oldu. Kongreye İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başlanırken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kongreye gönderdiği mesaj okundu. Kongreye Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, İl Başkanı Hikmet Ökte, MHP’li belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri ve MHP il başkanları katıldı. Kongrede konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, bu ülkenin MHP’nin iktidarına ihtiyacı olduğunu, bunun en iyi örneğinin de Burdur’da MHP ilçe kongrelerinde belli olduğunu belirterek; “Türkiye ve dünya gündemini meşgul eden konuların özünde ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları gören Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, hükümete destek verdi. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır dedi. O yüzdendir ki MHP Cumhur İttifakını ve başkanlık sistemini desteklemektedir. Ayrıca MHP belediyelerinde üreten belediyeciligi görüyoruz” Dedi.

Kongre delegelerin oy kullanması ile son buldu. Kongreye İl Başkanı Hikmet Ökte, MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, Burdur MHP Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper de kongrede yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.