ÇAVDIR DOYASIYA EĞLENDİ

Kültür 24.07.2022 - 12:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ÇAVDIR DOYASIYA EĞLENDİ

ÇAVDIR DOYASIYA EĞLENDİ
Burdur’un Çavdır ilçesinde düzenlenen Kültür ve Sanat şenliği ikinci gününde tüm davetlilere keyifli zaman yaşattı. Alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile ilçenin çehresini değiştiren Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan’ın öncülüğünde düzenlenen Kültür ve Sanat şenliği ilçe halkına ve çevre ilçelerden gelen tüm misafirlere unutulmaz anlar yaşattı.   Etkinlikte Çavdır halkı, Serdar Can Dönmez ve Ezgi Eyüboğlu’nun eserleri ile doyasıya eğlendiler.    Programa  Çavdır Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan, Kaymakamlar, Başkanları, siyasi parti il başkanları, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
ÇAVDIR DOYASIYA EĞLENDİ

Burdur’un Çavdır ilçesinde düzenlenen Kültür ve Sanat şenliği ikinci gününde tüm davetlilere keyifli zaman yaşattı.

Alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile ilçenin çehresini değiştiren Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan’ın öncülüğünde düzenlenen Kültür ve Sanat şenliği ilçe halkına ve çevre ilçelerden gelen tüm misafirlere unutulmaz anlar yaşattı.

 

Etkinlikte Çavdır halkı, Serdar Can Dönmez ve Ezgi Eyüboğlu’nun eserleri ile doyasıya eğlendiler. 

 

Programa  Çavdır Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan, Kaymakamlar, Başkanları, siyasi parti il başkanları, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.