ÇAVDIR'DA ‘DOMATESLER İHRAÇ EDİLMEYE DEVAM EDİYOR’

Gündem 24.09.2021 - 09:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ÇAVDIR'DA ‘DOMATESLER İHRAÇ EDİLMEYE DEVAM EDİYOR’

ÇAVDIR'DA ‘DOMATESLER İHRAÇ EDİLMEYE DEVAM EDİYOR’
Yayla domatesçiliğinin önce gelen bölgelerinden bir durumdaki Burdur Çavdır'da yetiştirilen domatesler Çavdır ve yöresinde faaliyet gösteren komisyoncu ve tüccarlar eliyle dünyanın değişik üklelerine ihraç ediliyor.     Çavdır da komisyonculuk yapan ŞİRİN BABA VE ÖZGÜ iş birliği ile bu yıl içerisinde İsrail’e 2 defa verty türü domates ihracatı gerçekleştirildi. Çavdır, Gölhisar, Tefenni ve çevresinde yetiştirilen domatesler Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Moldava, Ukrayna ve Balkan Ülkelerine ihraç ediliyor.  
ÇAVDIR'DA ‘DOMATESLER İHRAÇ EDİLMEYE DEVAM EDİYOR’

Yayla domatesçiliğinin önce gelen bölgelerinden bir durumdaki Burdur Çavdır'da yetiştirilen domatesler Çavdır ve yöresinde faaliyet gösteren komisyoncu ve tüccarlar eliyle dünyanın değişik üklelerine ihraç ediliyor.

 

 

Çavdır da komisyonculuk yapan ŞİRİN BABA VE ÖZGÜ iş birliği ile bu yıl içerisinde İsrail’e 2 defa verty türü domates ihracatı gerçekleştirildi. Çavdır, Gölhisar, Tefenni ve çevresinde yetiştirilen domatesler Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Moldava, Ukrayna ve Balkan Ülkelerine ihraç ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.