CANAN KARATAY NET KONUŞTU: LAMI CİMİ YOK, İÇİ DIŞI ZEHİR

Sağlık 23.03.2022 - 10:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

CANAN KARATAY NET KONUŞTU: LAMI CİMİ YOK, İÇİ DIŞI ZEHİR

CANAN KARATAY NET KONUŞTU: LAMI CİMİ YOK, İÇİ DIŞI ZEHİR
Kalp ve İç Hastalıkları Profesörü, eski İstanbul Bilim Üniversitesi Rektörü ve İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Ana Bilim Dalları öğretim üyesi Canan Karatay, başta şeker olmak üzere obeziteye karşı verdiği çetin mücadeleyle hafızalarda yerini aldı.   Canan Karatay dikkat deyip bir kez daha çağımızın en zehirli besinine karşı uyardı. Bulduğu her fırsatta şekere karşı savaş açan Prof. Dr. Canan Karatay, bu besinin adeta zehir olduğunu söyledi. Şekerin karaciğeri mahvettiğini vurgulayan Canan Karatay şeker için, "Bunun lamı cimi yoktur." dedi. Canan Karatay, "En tatlı zehir şeker, karaciğeri mahveder. Bütün hastalıkların temelini en tatlı zehir şeker atar." ifadesini kullandı. Birçok etkinliğe konferansa katılan Canan Karatay şekere karşı adeta savaş açmış durumda. Karatay her fırsatta, şekerin hayatları mahvettiğini, şeker hastalığı, obezite, alzheimer, depresyon, parkinson, kanser hastalıklarına neden olduğunu vurguluyor.   mynet.com
CANAN KARATAY NET KONUŞTU: LAMI CİMİ YOK, İÇİ DIŞI ZEHİR

Kalp ve İç Hastalıkları Profesörü, eski İstanbul Bilim Üniversitesi Rektörü ve İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Ana Bilim Dalları öğretim üyesi Canan Karatay, başta şeker olmak üzere obeziteye karşı verdiği çetin mücadeleyle hafızalarda yerini aldı.

 

Canan Karatay dikkat deyip bir kez daha çağımızın en zehirli besinine karşı uyardı. Bulduğu her fırsatta şekere karşı savaş açan Prof. Dr. Canan Karatay, bu besinin adeta zehir olduğunu söyledi.

Şekerin karaciğeri mahvettiğini vurgulayan Canan Karatay şeker için, "Bunun lamı cimi yoktur." dedi.

Canan Karatay, "En tatlı zehir şeker, karaciğeri mahveder. Bütün hastalıkların temelini en tatlı zehir şeker atar." ifadesini kullandı.

Birçok etkinliğe konferansa katılan Canan Karatay şekere karşı adeta savaş açmış durumda. Karatay her fırsatta, şekerin hayatları mahvettiğini, şeker hastalığı, obezite, alzheimer, depresyon, parkinson, kanser hastalıklarına neden olduğunu vurguluyor.

 

mynet.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.