BUTSO üyeleri ingilizce öğreniyor

Eğitim 03.12.2019 - 16:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUTSO üyeleri ingilizce öğreniyor

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, üyeleri için pratik İngilizce kursu düzenliyor.
  BUTSO’nun organize ettiği eğitim İngilizce öğretmeni Habip Durmuş tarafından veriliyor. Haftalık 2 gün olarak planlanan kursta her yaştan üyelerin günlük yaşamda kullanabileceği ve yurt dışı fuarlarında ekonomik işbirliği yapacak düzeyde konuşabileceği pratik İngilizce öğretilmesi hedefleniyor. Kursun ilk gününde karşılıklı diyalog ve tekrarlarla başlayan eğitimle günlük yaşantıda kullanılan kalıplar, kelimelerin anlam ve telaffuzları, tanışma soru ve cevap örnekleri anlatıldı.   BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, küresel ticarette en önemli unsurlardan birinin de kişilerin karşılıklı konuşması ve ticari işbirlikleri yapabilmesi olduğuna dikkat çekti. Eğitim faaliyetlerine ilişkin değerlendirmede bulunan BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, Türkçe konuşan yabancı girişimcileri Burdur’da misafir edip, ikili işbirliği görüşmelerini gerçekleştirdikten sonra pratik İngilizce kursuna başlamanın da önemli bir basamak olduğunu vurguladı. Başkan Yusuf Keyik: “Üyelerimizin gerek günlük yaşantılarında ve gerekse katıldıkları yurt dışı fuar ve inceleme gezilerinde kendilerine gerekli olan düzeyde İngilizce konuşma yeterliliğine sahip olmalarını düzenlediğimiz bu kursumuzla hayata geçiriyoruz. Kendini ve işletmesini tanıtabilecek, karşısındaki kişilerle konuşup, işbirliği yapabilecek ve bunların neticesinde de ihracatını artıracak bir adım olarak gördüğümüz bu kursu önemseyip katılan üyelerimize teşekkür ediyoruz. Kursumuz ücretsiz olup, tüm üyelerimize açıktır ve üyelerimizin hem öğrenmek hem de bildiklerini pekiştirmesi için önemli bir fırsattır. Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 19.00- 21.00 arasında Odamız Konferans Salonundaki kursumuz eğitim faaliyetlerimizin arasında yer almaktadır. Hangi düzeyde yabancı dil seviyesine sahip olurlarsa olsun pratik yapmak isteyen üyelerimiz rahatlıkla gelip katılabilir. Yönetim kurulumuzla birlikte, üyelerimizin ve Burdur’un ekonomik anlamda menfaatine olan çalışmalarımız bu vesile ile devam ediyor. Pratik İngilizce kursumuz ilimizin ihracatta atacağı daha büyük adımların öncü göstergeleri arasındadır” dedi. 
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, üyeleri için pratik İngilizce kursu düzenliyor.

 

BUTSO’nun organize ettiği eğitim İngilizce öğretmeni Habip Durmuş tarafından veriliyor. Haftalık 2 gün olarak planlanan kursta her yaştan üyelerin günlük yaşamda kullanabileceği ve yurt dışı fuarlarında ekonomik işbirliği yapacak düzeyde konuşabileceği pratik İngilizce öğretilmesi hedefleniyor. Kursun ilk gününde karşılıklı diyalog ve tekrarlarla başlayan eğitimle günlük yaşantıda kullanılan kalıplar, kelimelerin anlam ve telaffuzları, tanışma soru ve cevap örnekleri anlatıldı.

 

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, küresel ticarette en önemli unsurlardan birinin de kişilerin karşılıklı konuşması ve ticari işbirlikleri yapabilmesi olduğuna dikkat çekti. Eğitim faaliyetlerine ilişkin değerlendirmede bulunan BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, Türkçe konuşan yabancı girişimcileri Burdur’da misafir edip, ikili işbirliği görüşmelerini gerçekleştirdikten sonra pratik İngilizce kursuna başlamanın da önemli bir basamak olduğunu vurguladı. Başkan Yusuf Keyik: “Üyelerimizin gerek günlük yaşantılarında ve gerekse katıldıkları yurt dışı fuar ve inceleme gezilerinde kendilerine gerekli olan düzeyde İngilizce konuşma yeterliliğine sahip olmalarını düzenlediğimiz bu kursumuzla hayata geçiriyoruz. Kendini ve işletmesini tanıtabilecek, karşısındaki kişilerle konuşup, işbirliği yapabilecek ve bunların neticesinde de ihracatını artıracak bir adım olarak gördüğümüz bu kursu önemseyip katılan üyelerimize teşekkür ediyoruz. Kursumuz ücretsiz olup, tüm üyelerimize açıktır ve üyelerimizin hem öğrenmek hem de bildiklerini pekiştirmesi için önemli bir fırsattır. Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 19.00- 21.00 arasında Odamız Konferans Salonundaki kursumuz eğitim faaliyetlerimizin arasında yer almaktadır. Hangi düzeyde yabancı dil seviyesine sahip olurlarsa olsun pratik yapmak isteyen üyelerimiz rahatlıkla gelip katılabilir. Yönetim kurulumuzla birlikte, üyelerimizin ve Burdur’un ekonomik anlamda menfaatine olan çalışmalarımız bu vesile ile devam ediyor. Pratik İngilizce kursumuz ilimizin ihracatta atacağı daha büyük adımların öncü göstergeleri arasındadır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.