BUTSO’DAN ÜYELERİNE ÜCRETSİZ EĞİTİM

Gündem 13.09.2021 - 14:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BUTSO’DAN ÜYELERİNE ÜCRETSİZ EĞİTİM

BUTSO’DAN ÜYELERİNE ÜCRETSİZ EĞİTİM
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Faaliyetleri kapsamında üyelerine ücretsiz ve çevrimiçi eğitimlerine devam ediyor.   BUTSO Meclis Salonunda, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (TOBB ETÜ SEM) Öğretim Üyesi Dr. Cengiz Tavukçuoğlu’nun “Zor İnsanlarla Başa Çıkma ve Öfke Kontrolü” adlı eğitimi tüm katılımcılara zoom programı üzerinden online ve ücretsiz olarak verildi. Eğitime BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker ve Meclis Üyelerinin yanı sıra ev ve işyerlerinden online bağlantı yapan üyeler de katıldı.   Eğitimin açılış konuşmasını yapan BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yusuf Keyik: “Üyelerimize Avrupa standardında ve kaliteli hizmet çalışmalarımızdan birisi de zoom programı üzerinden düzenlediğimiz eğitimlerimizdir. Koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle yüz yüze eğitim toplantılarımıza bir süre ara vermek zorunda kaldık. Bu arada da çevrimiçi eğitimlerle işletmelerimize katkı sağlıyoruz. Zamandan ve mekândan bağımsız özellikteki çevrimiçi eğitimlerimizi üyelerimizin evlerine kadar götürmeyi sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.   Bağlantı öncesi kişisel notlarını incelediğinde 2017- 2018 ve 2019 yıllarında BUTSO ile çok güzel eğitimler yapıldığını anımsatan Dr. Cengiz Tavukçuoğlu, “Son birkaç yıldır Burdur Ticaret ve Sanayi Odasıyla çok güzel eğitimler gerçekleştirdik. Pandemi koşulları nedeniyle Burdur’a gelemesem de bu eğitimlere online olarak devam ediyoruz” diyerek sözlerine başladı.   Dr. Tavukçuoğlu ‘Yönetim Fonksiyonları’, ‘İletişim’, ‘Öfkenin Tanıtımı’, ‘Öfkenin Genel Özellikleri’, ‘Öfke Kontrolü’, ‘Öfkeyi Tetikleyen Durumlar’, ‘Öfkenin Türleri’, ‘Zor İnsanlar’, ‘Öfkenin Olumsuz Etkileri’, ‘Zor İnsanlarla Karşılaşma Durumları’, ‘Zor İnsan Çeşitleri’, Kızgın İnsanlara Yaklaşım’, SWOT analizi’ gibi çeşitli konular ve örneklerle eğitimini tamamladı.   Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik toplantının sonunda şu mesajı iletti: “Eğitim Faaliyetlerimiz kapsamındaki bugünkü toplantımız da en az bundan önceki eğitim toplantılarımız kadar çok güzel oldu. Meclis salonumuzdaki Meclis üyelerimiz ve online olarak katılan üyelerimizle birlikte keyifle dinleyip, takip ettiğimiz güzel ve yararlı bir uzaktan eğitimi gerçekleştirdik. Üyelerimiz buradan öğrendiği bilgileri zor insanlarla karşılaştıklarında veya öfke durumları oluştuğunda umuyorum ki ev ve iş hayatlarında uygular. Yüz yüze eğitimleri de kısa sürede devreye almayı umut ediyoruz. Burada Meclis üyelerim adına sizlere teşekkür ediyorum. Eğitimimize katılan, emeği geçen herkese de şükranlarımı sunuyorum”
BUTSO’DAN ÜYELERİNE ÜCRETSİZ EĞİTİM

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Faaliyetleri kapsamında üyelerine ücretsiz ve çevrimiçi eğitimlerine devam ediyor.

 

BUTSO Meclis Salonunda, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (TOBB ETÜ SEM) Öğretim Üyesi Dr. Cengiz Tavukçuoğlu’nun “Zor İnsanlarla Başa Çıkma ve Öfke Kontrolü” adlı eğitimi tüm katılımcılara zoom programı üzerinden online ve ücretsiz olarak verildi. Eğitime BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker ve Meclis Üyelerinin yanı sıra ev ve işyerlerinden online bağlantı yapan üyeler de katıldı.

 

Eğitimin açılış konuşmasını yapan BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yusuf Keyik: “Üyelerimize Avrupa standardında ve kaliteli hizmet çalışmalarımızdan birisi de zoom programı üzerinden düzenlediğimiz eğitimlerimizdir. Koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle yüz yüze eğitim toplantılarımıza bir süre ara vermek zorunda kaldık. Bu arada da çevrimiçi eğitimlerle işletmelerimize katkı sağlıyoruz. Zamandan ve mekândan bağımsız özellikteki çevrimiçi eğitimlerimizi üyelerimizin evlerine kadar götürmeyi sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

 

Bağlantı öncesi kişisel notlarını incelediğinde 2017- 2018 ve 2019 yıllarında BUTSO ile çok güzel eğitimler yapıldığını anımsatan Dr. Cengiz Tavukçuoğlu, “Son birkaç yıldır Burdur Ticaret ve Sanayi Odasıyla çok güzel eğitimler gerçekleştirdik. Pandemi koşulları nedeniyle Burdur’a gelemesem de bu eğitimlere online olarak devam ediyoruz” diyerek sözlerine başladı.

 

Dr. Tavukçuoğlu ‘Yönetim Fonksiyonları’, ‘İletişim’, ‘Öfkenin Tanıtımı’, ‘Öfkenin Genel Özellikleri’, ‘Öfke Kontrolü’, ‘Öfkeyi Tetikleyen Durumlar’, ‘Öfkenin Türleri’, ‘Zor İnsanlar’, ‘Öfkenin Olumsuz Etkileri’, ‘Zor İnsanlarla Karşılaşma Durumları’, ‘Zor İnsan Çeşitleri’, Kızgın İnsanlara Yaklaşım’, SWOT analizi’ gibi çeşitli konular ve örneklerle eğitimini tamamladı.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik toplantının sonunda şu mesajı iletti: “Eğitim Faaliyetlerimiz kapsamındaki bugünkü toplantımız da en az bundan önceki eğitim toplantılarımız kadar çok güzel oldu. Meclis salonumuzdaki Meclis üyelerimiz ve online olarak katılan üyelerimizle birlikte keyifle dinleyip, takip ettiğimiz güzel ve yararlı bir uzaktan eğitimi gerçekleştirdik. Üyelerimiz buradan öğrendiği bilgileri zor insanlarla karşılaştıklarında veya öfke durumları oluştuğunda umuyorum ki ev ve iş hayatlarında uygular. Yüz yüze eğitimleri de kısa sürede devreye almayı umut ediyoruz. Burada Meclis üyelerim adına sizlere teşekkür ediyorum. Eğitimimize katılan, emeği geçen herkese de şükranlarımı sunuyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.