BUTSO’DA GAZETECİLER BİR ARAYA GELDİ

Gündem 28.07.2021 - 13:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BUTSO’DA GAZETECİLER BİR ARAYA GELDİ

BUTSO’DA GAZETECİLER BİR ARAYA GELDİ
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı sebebi ile verdiği kahvaltı da basın ile bir araya geldi.   Toplantıda 1 Ocak-30 Haziran arasında yapılan faaliyetler gündeme geldi. Bu süre içinde yapılan faaliyetler, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik tarafından Basına sözlü olarak aktarıldı.   Yapılan toplantıda üzerinde durulan ve Burdur için önemli olan, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nin Proje okulu haline getirilmesi ile ilgili açıklamada bulunan Keyik, “Proje okulumuz hakkında söz sahibiyiz. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Proje okulu haline getirildi. Okul ile ilgili düşüncelerimiz arasında öğrencilerin ileride ne olacaklar? Nasıl bir meslek tercih edecekleri ile ilgili soruları kolaylaştırmak adına öğrencilerimiz için, onlara katkı sağlayacak öğretmenler sağlıyoruz. Okulumuz değerli makinalara sahip fakat, kullanacak çocuklarımız yok. Okulumuza topluma kazandırabileceğimiz öğrencileri dahil edip, halkın da desteği ile faydalı öğrenciler kazandırmak istiyoruz. Bizler de akabinde muhtarlara ve kooperatif başkanlarına yazı göndererek Proje Okulu'nun tanıtıma destek olduk. Ayrıca eğitim ile ilgili zaman zaman öğrencilerin fayda görebilmesi için yurtdışı gezmeleri, söyleşileri ve eğitime katkı sağlayacak öğretmenlerin öğrencilere aktardığı eğitime de ortak edeceğiz.” İfadelerini kullandı.    
BUTSO’DA GAZETECİLER BİR ARAYA GELDİ

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı sebebi ile verdiği kahvaltı da basın ile bir araya geldi.

 

Toplantıda 1 Ocak-30 Haziran arasında yapılan faaliyetler gündeme geldi. Bu süre içinde yapılan faaliyetler, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik tarafından Basına sözlü olarak aktarıldı.

 

Yapılan toplantıda üzerinde durulan ve Burdur için önemli olan, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nin Proje okulu haline getirilmesi ile ilgili açıklamada bulunan Keyik, “Proje okulumuz hakkında söz sahibiyiz. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Proje okulu haline getirildi. Okul ile ilgili düşüncelerimiz arasında öğrencilerin ileride ne olacaklar? Nasıl bir meslek tercih edecekleri ile ilgili soruları kolaylaştırmak adına öğrencilerimiz için, onlara katkı sağlayacak öğretmenler sağlıyoruz. Okulumuz değerli makinalara sahip fakat, kullanacak çocuklarımız yok. Okulumuza topluma kazandırabileceğimiz öğrencileri dahil edip, halkın da desteği ile faydalı öğrenciler kazandırmak istiyoruz. Bizler de akabinde muhtarlara ve kooperatif başkanlarına yazı göndererek Proje Okulu'nun tanıtıma destek olduk. Ayrıca eğitim ile ilgili zaman zaman öğrencilerin fayda görebilmesi için yurtdışı gezmeleri, söyleşileri ve eğitime katkı sağlayacak öğretmenlerin öğrencilere aktardığı eğitime de ortak edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.