BURSÜT Yeni Yerinde Hizmete Başladı

Gündem 08.09.2021 - 10:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BURSÜT Yeni Yerinde Hizmete Başladı

BURSÜT Yeni Yerinde Hizmete Başladı
Burdur’da faaliyet gösteren süt ürünleri üreten BURSÜT fabrika satış mağazası yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Bursüt’ün mağaza açılış törenine Burdur Valisi Ali Arslantaş, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, STK temsilcileri ve diğer katılımcılar da yer aldı. Açılışta Konuşma yapan Bursüt Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Şahan, oğlunun işletme okuduğunu daha sonra Bursüt de 4 yıl staj yaptırdıktan sonra mağazanın işletmesini devrettiğini belirtti. Burdur Valisi Ali Arslantaş açılış konuşmasında; “Bizde genelde çocuklar babalarının işlerini yapmazlar beğenmezler, fakat işi geleneksel hale getirmek kurumsal tecrübe edinmek için en gururlu iş babasının işini yapmaktır. Çünkü yılların birikimi ve tecrübesini herhangi bir ücret ödemeden satın alırlar babalarının işini yapan çocuklar. Türkiye’de kişi başına 200 gr süt üretilir Türkiye ortalaması budur Burdur’da 4.5 litre süt üretilir. Yani Yaklaşık 20 küsur katı ve bu üretilen hammaddenin burada işleniyor olması ekonomiye burada kazandırılıyor olması Bur Süt gibi birkaç işletmemiz yüz akı işler yaparak bizleri mutlu ediyor.” dedi.
BURSÜT Yeni Yerinde Hizmete Başladı

Burdur’da faaliyet gösteren süt ürünleri üreten BURSÜT fabrika satış mağazası yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Bursüt’ün mağaza açılış törenine Burdur Valisi Ali Arslantaş, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, STK temsilcileri ve diğer katılımcılar da yer aldı.

Açılışta Konuşma yapan Bursüt Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Şahan, oğlunun işletme okuduğunu daha sonra Bursüt de 4 yıl staj yaptırdıktan sonra mağazanın işletmesini devrettiğini belirtti.

Burdur Valisi Ali Arslantaş açılış konuşmasında; “Bizde genelde çocuklar babalarının işlerini yapmazlar beğenmezler, fakat işi geleneksel hale getirmek kurumsal tecrübe edinmek için en gururlu iş babasının işini yapmaktır. Çünkü yılların birikimi ve tecrübesini herhangi bir ücret ödemeden satın alırlar babalarının işini yapan çocuklar. Türkiye’de kişi başına 200 gr süt üretilir Türkiye ortalaması budur Burdur’da 4.5 litre süt üretilir. Yani Yaklaşık 20 küsur katı ve bu üretilen hammaddenin burada işleniyor olması ekonomiye burada kazandırılıyor olması Bur Süt gibi birkaç işletmemiz yüz akı işler yaparak bizleri mutlu ediyor.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.