BURDUR MİLLET BAHÇESİ'NİN İHALESİ YAPILDI

Gündem 28.07.2021 - 08:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR MİLLET BAHÇESİ'NİN İHALESİ YAPILDI

BURDUR MİLLET BAHÇESİ'NİN İHALESİ YAPILDI
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Burdur Merkez Bahçelievler Mahallesi'nde yapılacak olan millet bahçesinin ihalesini gerçekleştirdi.      Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Burdur Merkez'de millet bahçesi inşa edilecek.  TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre; dün yapılan ihale çerçevesinde millet bahçesine ait sosyal donatılar da bulunuyor.  Çocuk oyun alanları, tenis kortları, spor sahaları, seyir alanları, gezinti yolları, okçuluk ve atçılık gibi alanlara yer verilecek olan Burdur Millet Bahçesi'nde 2153 ağaç ve yeşil alanlar bulunacak.   Toplam ihale alanı 126 bin 540 metrekare olarak belirlenen millet bahçesi projesinde tema bahçeleri, çiçekli bitkiler bahçesi yer alacak.  Millet bahçesi içerisinde yürüyüş ve bisiklet yolları da yapılacak. Burdurlu vatandaşlar, doğa yürüyüş alanları ile daha çok yeşille bir araya gelecek.  
BURDUR MİLLET BAHÇESİ'NİN İHALESİ YAPILDI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Burdur Merkez Bahçelievler Mahallesi'nde yapılacak olan millet bahçesinin ihalesini gerçekleştirdi. 

 

 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Burdur Merkez'de millet bahçesi inşa edilecek. 

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre; dün yapılan ihale çerçevesinde millet bahçesine ait sosyal donatılar da bulunuyor. 

Çocuk oyun alanları, tenis kortları, spor sahaları, seyir alanları, gezinti yolları, okçuluk ve atçılık gibi alanlara yer verilecek olan Burdur Millet Bahçesi'nde 2153 ağaç ve yeşil alanlar bulunacak.

 

Toplam ihale alanı 126 bin 540 metrekare olarak belirlenen millet bahçesi projesinde tema bahçeleri, çiçekli bitkiler bahçesi yer alacak. 

Millet bahçesi içerisinde yürüyüş ve bisiklet yolları da yapılacak. Burdurlu vatandaşlar, doğa yürüyüş alanları ile daha çok yeşille bir araya gelecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.