BURDUR MHP KADIN KOLLARINDAN JANDARMA TEŞKİLATINA ZİYARET

Gündem 17.06.2021 - 12:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR MHP KADIN KOLLARINDAN JANDARMA TEŞKİLATINA ZİYARET

Burdur MHP kadın kollarından Jandarma Teşkilatına Ziyaret...
Burdur Milliyetçi Harekât Partisi Kadın Kollarından Jandarma Teşkilatı'nın 182'nci yıl dönümü münasebetiyle ziyaret gerçekleştirildi.     Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Burdur MHP Kadın Kolları İl Başkanı Nazan Oktay, “Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Ülkemiz geleceğine her daim sahip çıkacak güce ve kudrete sahiptir. Bu bağlamda Jandarma teşkilatımızın 182’nci yıl dönümünü MHP kadın kolları olarak kutlar ve Jandarma teşkilatımıza ülkemizin güvenliği ve bekası için üstlendikleri sorumlular sebebiyle teşekkür ederiz” Şeklinde konuştu.    
Burdur MHP kadın kollarından Jandarma Teşkilatına Ziyaret...

Burdur Milliyetçi Harekât Partisi Kadın Kollarından Jandarma Teşkilatı'nın 182'nci yıl dönümü münasebetiyle ziyaret gerçekleştirildi.

 

 

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Burdur MHP Kadın Kolları İl Başkanı Nazan Oktay, “Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Ülkemiz geleceğine her daim sahip çıkacak güce ve kudrete sahiptir. Bu bağlamda Jandarma teşkilatımızın 182’nci yıl dönümünü MHP kadın kolları olarak kutlar ve Jandarma teşkilatımıza ülkemizin güvenliği ve bekası için üstlendikleri sorumlular sebebiyle teşekkür ederiz” Şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.