BURDUR İL ÖZEL İDARESİ ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gündem 17.09.2021 - 15:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BURDUR İL ÖZEL İDARESİ ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

BURDUR İL ÖZEL İDARESİ ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Köylerdeki vatandaşların yaşam kalitesini daha iyi bir seviyeye taşımak için Burdur İl Özel İdaresi belli plan ve program dâhilinde köylerde altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.     İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav; “Ekiplerimiz merkez ve ilçe köylerimizde alt-yapı ve üst-yapı çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyor.  Kemer- Akören köyü ile Karamanlı Kılavuzlar köyü kanalizasyon çalışmaları tamamlandı. Merkez Kozluca köyümüzde ise ekiplerimiz 18.000 metre kanalizasyon şebeke hattı çalışmalarına devam ediyor. Özverili çalışmalarından dolayı mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tamamlanan çalışmalar köylerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
BURDUR İL ÖZEL İDARESİ ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Köylerdeki vatandaşların yaşam kalitesini daha iyi bir seviyeye taşımak için Burdur İl Özel İdaresi belli plan ve program dâhilinde köylerde altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

 

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav; “Ekiplerimiz merkez ve ilçe köylerimizde alt-yapı ve üst-yapı çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyor.  Kemer- Akören köyü ile Karamanlı Kılavuzlar köyü kanalizasyon çalışmaları tamamlandı. Merkez Kozluca köyümüzde ise ekiplerimiz 18.000 metre kanalizasyon şebeke hattı çalışmalarına devam ediyor. Özverili çalışmalarından dolayı mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tamamlanan çalışmalar köylerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.